Ексклюзиви
четвер, 19 грудня 2013 15:25

У 2014 році народжуватимуться політики, лікарі і спортсмени

У 2014 році народжуватимуться політики, лікарі і спортсмени

У 2014 році українці народжуватимуть менше, ніж у 2013. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У першій половині року з'являться на світ чуйні та душевні діти з гарною інтуїцією і здібностями до цілительства, - говорить астролог. - З них виростуть гарні художники, поети і вчителі. У другому півріччі народжуватимуться амбітні персони, які не потерплять тиску і приниження. Їх буде важко всадити за парту, бо погано піддаватимуться дисципліні".

За словами психолога, народжені у 2014 році дівчатка часто проявлятимуть чоловічі риси характеру.

"Коли виростуть, стануть акторами, лікарями і політиками, - розповідає Максимова. - Серед них будуть майбутні політичні лідери. Вони створять власні правила, не підкорятимуться обов'язкам, змінюватимуть закони. Але порушуючи норми, вони знаходитимуть нові цікаві способи вирішення проблем. Часто ризикуватимуть власним життям заради ідеї".

Рік синього дерев'яного Коня за східним гороскопом настане 31 січня. На людей, народжених під цим знаком, чекають кар'єрні злети і неймовірні повороти долі. У цьому запевняє київський астролог Віктор Давидов.

"Народжені у 2014 році діти стануть хорошими хірургами, дипломатами і спортсменами, - передбачає Давидов. - Досягти успіху в майбутньому багатьом з них заважатиме впертість. Будуть працьовитими і заощадливими. Їм не сидітиметься вдома. Багато мандруватимуть, захоплюватимуться мистецтвом, братимуть участь у спортивних змаганнях".

Радить батькам більше уваги приділяти вихованню таких дітей.

"Якщо дати їм волю, то такі дітки швидко вилізуть вам на голову. Братися за виховання треба з першого року життя. Вони можуть бути невмотивовано різкими і категоричними, норовливими і гордими. Це хороші виконавці, бо працюють на совість. З них вийдуть енергійні оптимісти і надійні друзі. Як правило, народжені у рік Коня люди дуже товариські. Вони стають душею компанії, мають гарне почуття гумору. По життю йдуть за велінням свого серця, закохуються раз на все життя і ніколи не пробачать зраду".

 

Зараз ви читаєте новину «У 2014 році народжуватимуться політики, лікарі і спортсмени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути