субота, 28 квітня 2012 14:47

Стать дитини планують, враховучи рівні енергії батьків

Стать дитини планують, враховучи рівні енергії батьків

"Завагітніти допоможе положення Місяця відносно Землі, а стать майбутньої дитини подружжя може спланувати із гарантією 70-80%, розповідає столичний терапевт та біоенегретик Тетяна Мартинова, - На формування статі впливає зокрема те, чия енергія переважає у майбутніх батьків. Якщо сильніша у чоловіка – народиться хлопчик, якщо у жінки – на світ з'явиться дівчинка. Рівень енергії можна визначити самостійно".

"У кожної людини підйом особистої енергії починається після дня народження. У жінок цей період триває 3 місяці, потім настає спад. Наприклад, якщо жінка народилася у грудні – значить, підйом енергії триває до березня, після цього буде спад до липня. У чоловіків цикли зміни енергії становлять 4 місяці. У такому процесі немає нічого надприроднього, адже подібна енергія є в усього живого".

"Щоб визначити, чия енергія переважає, на календарі позначають "жіночий" та "чоловічий" графіки та співставляють їх. Яскравим кольором виділяють періоди, коли може народитися хлопчик або дівчинка. Але підрахунки вести неможливо, коли енергія обох партнерів збігається у часі".

"Завагітніти допоможе Місяць, - впевнена Тетяна, - Супутник Землі впливає на усе живе на планеті, а завагітніти жінкам дає можливість незалежно від менструального циклу. Такий факт довели чеські лікарі у 50-х роках, дослідивши 30 000 жінок. Сьогодні ефективність цього методу планування вагітності підтверджують численні гінекологи світу. Але  задовго до цього Місячним календарем успішно користувалися наші предки. За такою системою жінки вагітніли навіть під час критичних днів".

"Можливість завагітніти залежить від положення Місяця відносно землі і дня народження жінки. Спершу треба дізнатись, у яку фазу Місяця народилася жінка. Це можна легко зробити на спеціальних сайтах із планування вагітності за Місячним календарем. Просто треба ввести дату і рік народження, програма сама визначить, яка фаза Місяця тоді була. Наприклад, якщо жінка народилася у молодик, пробувати завагітніти найкраще саме у цей час. Якщо у повний місяць – для планування вагітності саме цей період для неї дуже сприятливий".

Зараз ви читаєте новину «Стать дитини планують, враховучи рівні енергії батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути