Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2016 21:01

Двійнятам Джолі і Пітта 8 років: як змінювалися зіркові діти
13

Анджеліна Джолі та Бред Пітт - одна з найвідоміших пар Голлівуду, за якою стежать мільйони прихильників по всьому світу. Сьогодні, 12 липня, в зірковій сім'ї відзначають велику подію: рівно вісім років тому на світ з'явилися біляві двійнята Нокс і Вів'єн.

Анджеліна вирішила народжувати в Ніцці (Франція). Бред під час пологів весь час знаходився поряд з дружиною. Актрисі, як і в разі народження її першої біологічної дитини, зробили кесарів розтин. При цьому до кінця терміну Джолі не доносила - спочатку кесарів планували на серпень, пише Ivona

Народження двійні у знаменитих акторів створило справжній ажіотаж в ЗМІ. Глянцеві видання почали боротися за право опублікувати на своїх сторінках перший знімок Анджеліни з новонародженими дітьми. Але дозволити собі таку розкіш були здатні далеко не всі. У підсумку ексклюзивні знімки Нокса і Вів'єн з'явилися у виданнях People і Hello!, які купили їх за 14 мільйонів доларів – 7 дало кожне видання.

Дивіться в нашій фотогалереї, як змінювалися двійнята від моменту їх народження і до сьогодні.

Нагадаємо, 8 мільйонів 400 тис. доларів сім'я Джолі і Пітта перерахувала на відновлення Нового Орлеана, що постраждав від урагану Катріна, а також на допомогу сиротам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торі Спеллінг показала чарівні сімейні фото

Зараз ви читаєте новину «Двійнятам Джолі і Пітта 8 років: як змінювалися зіркові діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути