четвер, 30 червня 2016 15:51

Торі Спеллінг показала чарівні сімейні фото
5

Торі Спеллінг, яку в 1990-х прославила роль Донни Мартін в культовому молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", досить популярна і зараз - вона продовжує зніматися в кіно і серіалах. При цьому жінка - визнаний сценарист і продюсер. А ще - мама чотирьох дітей.

 

Знімки дітей постійно з'являються в Instaram Торі Спеллінг, але зібрати всіх разом заради сімейного фото виходить не так вже й часто. Днями видався саме такий випадок. На знімку Торі в купальнику сидить на тлі зелених кущів з усіма чотирма дітьми. 8-річна Стелла прикрасила головку віночком, інші теж гарно повеселилися - зелені губи у дівчаток і брови у хлопчиків, мали зробити їх схожими на ельфів і фей. Так, у всякому разі, вважає Торі.

 

Фотографував зелену сімейку тато - його немає в кадрі, тому невідомо, якого кольору були його брови. А напередодні Торі Спеллінг показала сімейство в більш традиційному вигляді, причому на цей раз, в повному складі - Дін Макдермотт приєднався до дітей та дружини.

 

"Одна мила пані запропонувала допомогти нам і зробити наше спільне фото. Вона побачила, як ми безуспішно намагаємося зробити селфі, щоб всі помістилися в кадрі. У цей день ми гуляли дуже багато - 1,75 милі тільки з однією зупинкою і однією перервою на хот-доги. Всі втомилися і в захваті (від прогулянки, а не від сосисок, ха-ха)", - написала Торі.

 

Це Макдермотти на прогулянці

Нагадаємо, Торі Спеллінг і актора Діна Макдермотта можна віднести до одних з найміцніших пар Голлівуду. Вони познайомилися в кінці 2005 року на знімальному майданчику, а в травні 2006 вже відбулося весілля. Торі народила Діну двох хлопчиків і двох дівчаток. Двічі народжувалися погодки – першим з'явився на світ Ліам Аарон, йому вже 9 років. За рік народилася його сестра Стелла, два тижні тому їй виповнилося 8. Після невеликої перерви сім'я поповнилася дівчинкою Хетті Маргарет, їй восени буде 5. Молодшому синові Торі Спеллінг і Діна Макдермотта, Фіннові Дейві, в серпні буде 4.

 

На десятиліття весілля Дін Макдермотт влаштував своїй коханій дружині зворушливий сюрприз під час їх подорожі всією родиною на канікули в Париж. На одній з прогулянок, прямо на площі, на очах у перехожих і власних дітей, чоловік встав на одне коліно, підніс Торі каблучку і зізнався в любові, ще раз зробивши пропозицію бути його дружиною. Все було надзвичайно зворушливо і повчально для малюків, які напевно поки не знають неприємний інцидент, який трапився з їх батьками три роки тому. Тоді Макдермотт зрадив дружині, і вона про це дізналася. Торі Спеллінг вкрай важко перенесла те, що трапилося. Проте чоловік настільки щиро каявся у скоєному, що вона вирішила дати йому другий шанс, і не позбавляти дітей люблячого батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відпочивають діти знаменитостей влітку 2016

Зараз ви читаєте новину «Торі Спеллінг показала чарівні сімейні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути