середа, 03 жовтня 2012 20:29

Викинув диван із 13-го поверху

Ганна БІЛИК, 64 роки, мати співачки Ірини Білик:

– Найбільше Іру ревнував Діма Коляденко. Він непоганий хлопець. І приготувати міг, і ніколи не шкодував моєму внуку Глібу на подарунки. От якби тільки міг себе в руках тримати і не ревнувати Ірочку. Бо ревнощі й погубили їхні стосунки.

Діма ревнував її не тільки до роботи, чоловіків, а й до жінок. Якось до них у гості прийшла Ірина подружка. Вони сиділи на кухні, говорили, а Діма якраз повернувся додому в поганому настрої. Почав кричати. Іра вибачилась перед подружкою, провела її до дверей. І тут Діма влаштував скандал. Вони жили на 13-му поверсі, на балконі стояв диван. Діма бере його й викидає через вікно. Воно широке було, і диван легко пройшов. Упав на дах ресторану. Стирчав так п'ять днів.

Якось Діма вкрав Ірин закордонний паспорт із сумки, бо не хотів, щоб їхала за кордон. Вона купу часу і сил витратила, щоб терміново зробити новий. А Діма вернув їй документ, коли Іра вже мала інший.

Після кожного скандалу дарував ­доньці ­дорогий одяг або прикраси. А випадків було чимало. Іра навіть кілька разів викликала міліцію і писала заяву. Потім вони мири­лися, донька її забирала. Так прожили три роки.

Зараз ви читаєте новину «Викинув диван із 13-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути