Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 16:31

У Львові презентували Audi A6

 

Новий Audi A6 змусив говорити про себе задовго до появи у продажу. Навіть у преміум-сегменті автомобільного ринку йому знайдеться небагато конкурентів за рівнем комплектації та технологічним оснащенням. Вже у базовій комплектації є високоефективна автоматична система клімат-контролю та інтерфейс ММІ з аудіосистемою, два TFT-монітора, система Audi drive select, що дозволяє водієві керувати налаштуваннями ходової частини, чутливістю керма та інші потрібні опції.

У суботу, 16 квітня, новинку німецького автомобільного концерну представили у салоні "НІКО-Захід" у Львові. Вишуканий імідж Audi A6 підкреслювали моделі у грецькому стилі від дизайнера Олександра Шкарупського. Гостей презентації пригощав елітними напоями супермаркет напоїв усього світу "Ваш сомельє".

Ззовні новий Audi A6 Limousine випромінює міцність та елегантність. Довжина седана 4,92 м, ширина - 1,87 м, висота - 1,46 м. Таких спортивних пропорцій не має жодна конкуруюча модель. Довгий капот, плавна лінія даху та чіткі бокові лінії надають автомобілю динамічного вигляду. Яскраву зовнішність підкреслюють світлодіодні фари.

- Аudi А6 - це крок уперед. Про це свідчить нова платформа та абсолютно нові технології, - розповідає керівник відділу продажу Audi Богдан Бацик. - Автомобіль легший на 80 кілограмів та економніший на 20 відсотків від свого попередника. До того ж виробникові вдалося зменшити шкідливі викиди в атмосферу на 12 відсотків. Аudi А6 комплектується двома бензиновими двигунами і одним дизельним. Це потужні та дуже ефективні двигуни - FSI, TFSI та TDI. Вони відрізняються впевненим розгоном та потужністю. Опції я б згрупував за трьома категоріями - система безпеки, асистент допомоги в їзді й мультимедіа. Щодо системи безпеки хочу виокремити систему Рre sense plus. Вона не має аналогів. Ця система дозволяє запобігти аварії або мінімізувати її наслідки. Із системою працює адаптивний круїз-контроль, який дозволяє дотримуватися стабільної швидкості та відстані до сусіднього автомобіля. Система утримання автомобіля у смузі розпізнає дорожню розмітку, а система розпізнавання мертвих зон повідомляє світловим індикатором, що у цій зоні з'явився автомобіль.

Особливої уваги заслуговує асистент паркування. Система ультразвукових датчиків самостійно вибере вільне місце та припаркує автомобіль - достатньо натиснути кнопку. - При цьому водій взагалі не торкається керма, він натискає лише газ та гальмо, - продовжує Бацик. - Важливо, що асистент паркування прекрасно впорається навіть у ситуаціях, коли треба виконувати кілька маневрів назад та вперед при паралельному паркуванні з іншими автомобілями. Що ж стосується мультимедіа, то хочу відзначити навігаційну систему. Вона поєднує у собі не лише навігацію, але й має жорсткий диск, на якому можна записувати відео та аудіофайли, переглянути фільми, передачі. У сукупності з системою блютуз-онлайн є змога користуватися картами Google і переглядати новини в інтернеті. Список додаткових опцій автомобіля традиційно дуже насичений. Зокрема, сенсорна панель MMI touch, яка забезпечує ще комфортніше керування мультимедійною системою за допомогою рукописного вводу. Система MMI розпізнає всі шрифти.

- Ставку виробник робив на технології. Тому потенційні власники цього автомобіля - це люди, які сповідують активний спосіб життя, час у якому відіграє дуже велику роль, люди, які звикли до динамічного стилю їзди, цінують комфорт. Таким людям необхідний набір опцій у плані технологій, і безпеки, і всього, що стосується засобів звя'зку і комп'ютерної техніки, - каже генеральний директор ТОВ "НІКО-ЗАХІД" Леся Падучак.

Базова вартість автомобіля з двигуном 2.8 FSI і переднім приводом стартує від 40 тис євро. Модель із двигуном 2.8 FSI quattro коштує трохи дорожче - від 42 295 євро. Ціна Audi A6 з двигуном 3.0 TFSI quattro, максимальна швидкість якого може досягати 250 км / год, становить 53 400 євро. Вартість Audi A6 із найбільш економічним дизельним мотором 3.0 TDI quattro потужністю 245 кінських сил складе від 56 000 євро.

- У преміум-сегменті автомобільного ринку в регіоні в першому кварталі ми номер один, - додає Леся Падучак. - Таких результатів ми добилися завдяки сукупності факторів. З одного боку - це чудовий продукт, який ми представляємо, а з іншого - професійний підхід до продажу цього автомобіля. Я маю на увазі прекрасну пропозицію з фінансування. Окрім того на тест-драйві представлений повний тестовий варіант, що дозволяє людині випробувати  абсолютно всі опції. За нашими прогнозами, така тенденція збережеться і надалі. Насправді такої пропозиції, яка є в нас, немає ні в кого з представників преміум-сегмента в регіоні.

До того ж партнер НІКО-Захід компанія "Порше Фінанс Групп" сформувала для покупців автомобілів Audi цікаві та вигідні пропозиції.

- Клієнтам пропонуємо три фінансові продукти - фінансовий та оперативний лізинг і кредит, - розповідає регіональний менеджер "Порше Фінанс Групп" Тарас Ковальський. - На Львівщині 50 відсотків клієнтів обирають кредит - як більш відому та зручну схему фінансування, а більшість компаній обирають фінансовий лізинг, який дає значні переваги перед кредитом.  До того ж ми будемо активно розвивати нову фінансову послугу - Trade-in.  Йдеться про те, що можна буде придбати користований автомобіль на стандартних умовах фінансування.

За детальною інформацією звертайтеся до компанії "НІКО-Захід", м. Львів, вул. Липинського, 50-Б, тел.297 1 297  або на www.audi.lviv.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові презентували Audi A6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути