Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 12:52

Проект "Феміністична Офензива" присвятили 100 річниці Міжнародного жіночого дня

7 ПОНЕДІЛОК

"Будь-яка людина, що малювала в дитинстві в у неї це добре виходило, жалкує, що кинула, - каже вокалістка гурту "Крихітка" Каша Сальцова. - Всі ж писали віршики якісь у 14 років. А я в цьому віці мучила весь клас. Як починалася перерва, казала: "Я прочитаю вам стіх". Зараз розумію, як мене ненавиділи всі однокласники".

Виступ гурту "Крихітка".

19.00 Клуб Forsage. Київ, вул. Гарматна, 51-А

 

8 ВІВТОРОК

Проект "Феміністична Офензива" присвятили 100 річниці Міжнародного жіночого дня. Вперше його відзначили у березні 1911-го в Європі. За шість років найгучніший в історії "жіночий день" влаштували робітниці-текстильниці у Петрограді - починалася серія революцій у Росії. Зараз, на думку організаторів "Офензиви", 8 березня перетворили на квіткову профанацію. Проектом вони хочуть привернути увагу до порушення прав жінок в Україні.

"Демонстрація за права жінок в Україні"

14.00 Київ, станція метро "Арсенальна"

9 СЕРЕДА

70-річна британка Рут Флауерс стала діджеєм два роки тому після того, як відвідала вечірку на честь дня народження онука. "Щойно я увійшла, зрозуміла, як мені тут подобається, - згадує бабця, яка взяла собі псевдонім DJ Mamy Rock. - Тоді я подумала: а чому б і ні? Мій чоловік помер, я на пенсії - часу вистачить".

Свій перший сет вдова Флауерс зіграла під час Каннського кінофестивалю 2009-го. Торік Рут Флауерс визнали наймоднішим діджеєм Франції.

Всесвітній день діджея

10 ЧЕТВЕР

2006-го вокаліст та автор пісень шведського поп-рок-гурту Roxette Пер Ґессле завітав до Нью-Йорка. В аеропорту працівник міграційної служби спитав про його професію, на що швед відповів: "Музикант". Поліцейський знизав плечима і посміхнувся: "Наче я маю знати про всіх музикантів у світі. Ви чимось відомі?" Ґессле вказав на радіо, з якого у той момент лунала його пісня Listen To Your Heart, і відповів: "Я це написав".

Виступ шведського гурту Roxette

19.00 Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

11 П'ЯТНИЦЯ

Світле пиво краще пити влітку, темне - взимку. Аби смак напою був оптимальним, його наливають з висоти 2,5 см від краю кухля, у жодному разі не по стінці. Наливши, треба почекати, доки загусне піна, потім долити пиво.

Найкраща температура для пива - від ?С +3 до +15?С. Якщо переохолодити, втратить частину смакових якостей. Темне пиво охолоджують до +15?С. Міцні сорти світлого пива мають подаватися більш охолодженими.

84 різновиди англійського пива і 26 різновидів британського сидру можна буде скуштувати під час фестивалю пива у Лондоні.

9-11 березня

Фестиваль пива і сидру

12.00 Лондон, The Camden Centre, Judd Street WC1H 9JE

12 СУБОТА

"Пересічна людина з Європи, Америки й України не знає, що таке "пост-рок". Це своєрідна музика, яка має свої стильові рамки і свого слухача - меломана, який багато слухає, - пояснюють учасники київського пост-рок-гурту Coala Pascal. - Але тупо вважати, що коли ти музикант, тобі хтось щось винен. Ходи на роботу, як усі, складай гроші на новий звук, учись, грай. Є інший шлях - кури, бухай, вживай, і один до мільярда, що ти станеш талановитим музикантом".

Виступ гурту Coala Pascal

19.00 Київ, клуб "Київ", вул. Велика Васильківська, 19

13 НЕДІЛЯ

"Коли починається робота над виставою, свою ванну кімнату згори до низу обписую сюжетами, - розповідає режисер-постановник Слава Полунін, відомий за роллю клоуна Асісяя з "Блакитного вогника" 1981 року. - Лягаю у ванну і починаю вигадувати. Чорним фломастером записую на стінах все, що приходить у голову. Кожна кахля має свою тему. Праворуч - декорації, ліворуч - персонажі, над умивальником - метафори. Перед прем'єрою ці чорні рядки так тиснуть своєю енергетикою, що дружина намагається у ванну не заходити!"

Клоунада "сНіжне шоу" в постановці Слави Полуніна

14.00, 18.00 Київ, Національна опера ім. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Зараз ви читаєте новину «Проект "Феміністична Офензива" присвятили 100 річниці Міжнародного жіночого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути