четвер, 26 травня 2011 16:54

Поцілувалися вперше через півроку

 

Із 14-річною школяркою Мариною зустрічаємося в селі біля райцентру Гнідин у Вінницькій області. Худорлява, на зріст десь 1,6 м. Любить фільм "Аватар" і телесеріал "Папины дочки". Одягнена в спортивний костюм, на ногах - пухнасті капці. Руки ховає за спиною. Каже, брудні.

- Із хлопцем почала спати позаторік, як було 12 років. Тоді почалися місячні, мама зайшла в кімнату, каже: "Вітаю, доця, ти доросла. Лишилося ще стати жінкою". Мене ці слова зачепили. Завжди намагалася бути старшою: з третього класу малювалася до школи, носила короткі спідниці.

Познайомилася з Іваном в автобусі, як їхала зі школи в село (Марина навчається в Гнідині, добирається туди щодня автобусом. - "Країна"). Взнала, що старший за мене на п'ять років. Разом ходили на рибалку, на човні каталися, засмагали. Поцілувалися вперше через півроку. Однокласниці тренувалися цілуватися на помідорах, а я на котові Мурзіку. Той фиркав.

Ввечері Іван приніс три білі троянди. Сказав, не покине. Спитав, чи нічого не болить, вибачився

Переспали після Іванового випускного. Запросив у ресторан, однокласникам сказав, я на рік менша від нього - щоб зайвого не говорили. Танцювали, над ранок пішли сонце зустрічати. Узяв пляшку шампанського. Цілувалися на березі річки, поліз під плаття. Каже: "Я тебе давно хочу, зроби подарунок". Якби не пила, не погодилася би. Було трохи страшно й боляче. Дивилася на сонце, думала, коли закінчиться. Перший раз - не довше 2 хвилин, ніякої романтики. Мені було гидко. А ще хтось нас побачив, так і не знаю - хто. Удома довго милася гарячою водою з милом, боялась "залетіти", хоч у нього був презерватив. Почувалася слабкою, докоряла собі, що погодилася. Усіх мужиків ненавиділа. Мама того ж дня говорила з подружкою по телефону. Сказала їй: "Мужики всі однакові. Люблять, поки в ліжко не затягнуть. А тільки отримають своє, жінка їм більше не треба".

Увечері Іван приніс три білі троянди. Сказав, не покине. Спитав, чи нічого не болить, вибачився. Вдруге захотіла сама десь за півроку. Багато читала про це, завела групу ВКонтакте. Дівчата розказували: боляче тільки вперше, а потім - приємно. Другий раз було краще.

Потім займалися цим двічі на місяць. Зараз десь так само виходить. Почали рости груди, попа стала велика. Узагалі ж я не змінилася, не вважаю хлопців скотинами.

Подружкам у класі не говорю, що я - не дівчинка. Боюся, не зрозуміють. У нас 22 дівчини й 8 хлопців. Пацани - ще діти.

Після школи хочу поступити в інститут і стати вчителькою. Плануємо з Іваном поженитися.

Зараз ви читаєте новину «Поцілувалися вперше через півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути