Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 13:24

Нові котеджі в "Нашому містечку" чекають на добрих господарів

Цієї осені в котеджному масиві "Наше містечко" у селі Тарасівка на Київщині відсвяткували відкриття. За рік було завершено будівництво 27 котеджів, на черзі – ще 23 домівки третьої черги будівництва. З нагоди свята у вересні й жовтні житло продавали за акційною ціною. За цей період нових власників домоволодінь в містечку значно побільшало. "Наше містечко" - один із небагатьох об'єктів, що активно будуються, попри економічні негаразди.


Спалень вистачить навіть для великої родини

Загальна площа містечка - 5,52 га. Тут розташують 50 домоволодінь площею 220 кв. м і 165 кв. м на земельних ділянках від восьми до десяти соток. На сьогодні закінчили споруджувати першу та другу черги: 15 котеджів і 12 компактних будинків.

Забудову зробили в єдиному класичному архітектурному стилі, який включає п'ять типів котеджів. Проекти будинків розробило українське архітектурне бюро ексклюзивно для "Нашого містечка". Архітектори максимально врахували потреби й ментальні особливості сучасної української сім'ї. Тому планування будівель гарантує комфорт проживання та практичне застосування всіх приміщень.

У кожному проекті передбачені вітальня з каміном, простора кухня, гостьовий санвузол на першому поверсі й два санвузли на другому, топкова і кілька спалень, яких буде достатньо навіть для великої родини. Будинки на 220 "квадратів" мають гараж на першому поверсі. На території ділянок із будинками на 165 кв. м є місце для паркування одного або двох автомобілів.

Завдяки раціональному розташуванню котеджів основна частина ділянок може бути використана під невеликі додаткові споруди - сауну або літню альтанку. Додаткової території може вистачити на облаштування навіть невеликого басейну.


Жильці п'ють воду із свердловин

Інфраструктура довколишніх міст і селищ задовольнить запити найсучасніших столичних жителів. Тут понад 10 дитячих садків, сім загальноосвітніх середніх шкіл. У місті Боярка розташована Києво-Святошинська районна класична гімназія і загальноосвітня приватна школа для дівчаток "Леді".

Біля "Нашого містечка" є десятки магазинів, чотири ринки, два торговельні центри, аптеки, лікувально-оздоровчі й спортивні заклади, храми, заклади культури та відпочинку, а також повний спектр сервісного обслуговування - СТО, АЗС, автомобільні мийки, будинок побуту і перукарні. Неподалік є ресторани "Хуторок", "У Чабана", "Фортеця "Гетьман". З огляду на інфраструктуру на території містечка, запланували облаштувати дитячий майданчик, міні-маркет і кав'ярню.

Територія охороняється цілодобово, по периметру ведеться відеоспостереження. Охорону зовнішнього кордону містечка та місць загального користування забезпечить обслуговувальна компанія. Вона ж наглядає за інженерними мережами і каналізацією, а також вивозить сміття, прибирає спільну територію, розчищає сніг на під'їзних шляхах і головній трасі взимку. Також обслуговує системи електро- і газопостачання. Вони централізовані та повністю введені в експлуатацію. У містечку автономна система каналізації. Вода надходить із свердловин.


Технології дозволяють заощадити на опаленні

Котеджі зводять із застосуванням сучасної технології будівництва "термодім". Вона дозволяє суттєво заощадити на опаленні і кондиціонуванні приміщень. Технологія передбачає зведення будинків з пінополістирольних блоків, які, в свою чергу, слугують незнімною опалубкою для залізобетону. Пінополістирол - це екологічно чистий, нетоксичний тепло- та звукоізоляційний матеріал. Його застосовують у будівництві понад 50 років, він найекономічніший і найзручніший. Матеріал має низький ступінь теплопровідності й паропроникності. Його виробництво, обробка, використання всередині будівель, а також демонтаж і утилізація цілком безпечні для здоров'я. Пінополістирол не містить волокон і не є джерелом шкідливого пилу. Крім того, він має цілковиту опірність волозі та цвілі. Екологічність та біологічна нешкідливість матеріалу підтверджуються тим, що вироби з пінополістиролу використовують як упаковку в харчовій промисловості в багатьох країнах світу. Термін експлуатації пінополістирольних плит - близько 80 років.


Графік сплати за будинок індивідуальний

Покупцям готових котеджів забудовник пропонує гнучку систему поетапної оплати при першому платежі: 50% вартості домоволодіння. У разі придбання котеджу, що його будують, первинний внесок становить 30% загальної суми. Подальший графік фінансування індивідуальний. Він залежить від можливостей клієнта. Ціна за котедж площею 220 кв. м становить 200 тис. умовних одиниць, за будинок на 165 "квадратів" - 160 тис. умовних одиниць. У ціні враховано вартість земельної ділянки, але без витрат при оформленні договорів купівлі-продажу.

Важливим юридичним аспектом є цільове призначення земельних ділянок "Нашого містечка" - "для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд". На кожну земельну ділянку оформлено окремий акт. Продаж здійснюється шляхом укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки й будинку. Отже, клієнти "Нашого містечка" отримують домоволодіння у повну власність. Кожен котедж має адресу. Відповідно, власник одержує право прописки.


Котеджі поряд з історичною спадщиною

Котеджі "Нашого містечка" розташовані в унікальному історичному місці. Тут виявили найдавніші сліди перебування людини на території сучасної Київської області. Історія Тарасівки сягає корінням у скіфський періоду. Свого часу ця територія належала Києво-Софіївського кафедрального собору. Завдяки вигідному географічному і стратегічному розташуванню поселення росло впродовж століть, стійко переживаючи складні періоди життя країни.

Сьогодні Тарасівка має територію майже 1100 га, населення 6250 людей. Село активно розвивається соціально і культурно.


Переваги котеджного "Нашого містечка" полягають у розташуванні - 10 км від Одеської пл. у Києві. Будинки та земельні наділи сплановано раціонально і зручно. Площа помешкання й ділянки оптимальна для життя. Ціна "квадрата" не перевищує 1000 умовних одиниць з урахуванням землі. Власникам сучасних будинків не потрібно витрачатися на додаткову інфраструктуру. "Наше містечко" - одне з небагатьох котеджних містечок Київської області, що його активно й невпинно розбудовують.


www.nashemistechko.com

Зараз ви читаєте новину «Нові котеджі в "Нашому містечку" чекають на добрих господарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути