понеділок, 07 грудня 2009 12:30

Гребенщиков поділився секретом щастя

Автор: фото: Олександр КУЗЬМІН
 

55-річний лідер гурту "Акваріум" Борис Гребенщиков показує в київському Музеї російського мистецтва свої картини. Виставка триватиме до 10 грудня. Артист влаштував 22 листопада "День радості" - акустичний концерт у театрі ім. Івана Франка. Після виступу відповів на записки із залу:

- Я ніколи не замислююся над тим, правильно щось роблю чи ні. Варто лише почати замислюватися над цим - і обов"язково припустишся помилки.

- Сенс життя дуже простий - проявити в собі Бога.

- Вважаю, моя молодість досі ще не прийшла, і не знаю, коли це станеться.

- Кохання не буває без відповіді, бо переживання цього стану само по собі є нагородою.

- Аби залишатися добрим і світлим, я нічого не роблю. Докладати чимало зусиль треба, щоб бути поганим і злим.


Украли кіно про Голодомор


- Нещодавно бачила цинічне оголошення про фільм "Живі". Вхід на показ  безкоштовний. Тільки відбудеться він у Берліні, - каже Ганна Сінькова, активістка TopSecretCinema.

Ця організація влаштувала підпільний перегляд стрічки Сергія Буковського про Голодомор в одному зі столичних кінозалів. Прийшли зо два десятки глядачів, квитки коштували 15 грн. Фільм "Живі" нагородили на кількох міжнародних фестивалях, але в Україні побачити його можна лише нелегально.

- Я 10 разів телефонувала до фонду "Україна-3000", якому належать права. Мені постійно казали - немає то одної людини, то іншої. Вирішила діяти самостійно. Знайшли єдиний кінозал, який не злякався провести цей показ. За кілька годин фільм з"явиться в мережі.

На запитання, чи не вважає вона піратське поширення стрічки злочином, Ганна відповідає:

- Злочин - заперечувати і приховувати правду про Голодомор. Такими дрібними хитрощами ми намагаємося боротися зі злочинними діями бюрократів.


Співак переплутав слова гімну

Реґґі-співака Раса Думісані звинувачують у програші Південноафриканської збірної з регбі французам 13 листопада. Під час виконання гімну країни перед початком матчу Думісані кілька разів переплутав слова і сфальшивив. Гравці переконані, що це збило їхню налаштованість на перемогу.

Уболівальники утворили спільноту в мережі Facebook "Не дамо Расу Думісані заспівати ще". До неї долучилися майже 6,7 тис. людей. "Якщо тобі не подобається наша країна або ти не знаєш національного гімну, забирайся звідси, нам не потрібні придурки типу тебе!" - пишуть уболівальники.

Думісані каже, що виконав гімн добре. А звучав він фальшиво через неякісний мікрофон.


КОРОТКО


Французький актор Жослен Ківрен, який зіграв Шарлі Даку у фільмі "99 франків", 15 листопада загинув у ДТП. Йому було 30 років.


Пісню Stairway to Heaven гурту Led Zeppelin так часто крутили по радіо, бо під неї ді-джеям зручно курити. Такого висновку дійшов біограф гурту, який опитав сотню радіоведучих.  Пісня ідеальна для перекуру, оскільки триває аж 8 хв., за їхніми словами.

Зараз ви читаєте новину «Гребенщиков поділився секретом щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути