Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 12:52

Гравці дозріли до перемог

"Шахтар" вийшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів насамперед завдяки накопиченому гравцями досвіду участі в турнірі. Рінат Ахметов достатньо любить свій клуб, щоб не скупитися на придбання нових гравців, а для Мірчі Луческу давно немає у футболі таємниць. Тому справа була за футболістами - за тим, коли вони визріють, щоб досягнути подібного успіху.

І вони готові. Настільки, що знайшлися резерви для побудови гри без лідера - Фернандіньйо.

Що підготовка до перших матчів плей-офф була спланована таким чином, аби поступово набирати форму.

Цей факт дає адію перед чвертьфіналом. Теоретично, там буде сильніший суперник за "Рому", але і "Шахтар" доти здатний додати. Проти "Барселони" буде менше шансів, ніж скажімо, проти "Тоттенхема" чи "Шальке". Але й німці, й англійці все одно змагатимуться з усіх сил - навіть у Лізі Європи це вже та стадія, коли по-іншому й бути не може, а Лігу чемпіонів і поготів ніхто й ніколи не ігнорував. "Тоттенхем" узагалі не слід недооцінювати - у англійської команди дуже незручний для суперника стиль гри: високий темп, флангова гра, постійні навіси на високого Крауча, пресинг на всіх ділянках поля.

Чесно скажу - не знаю чого чекати від "Шахтаря" далі. Команда може й виграти турнір, і вилетіти у чвертьфіналі. Клуб поступово прогресує. А Мірча Луческу - в когорті найкращих тренерів Європи.

Зараз ви читаєте новину «Гравці дозріли до перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути