вівторок, 07 травня 2013 13:35

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

 

У 16 років завагітніла, мачуха взяла за руку й завела до лікаря. Термін – два місяці, лікар відмовляв робити аборт. Але мачуха стояла на своєму, моєї думки навіть не питала. Весь час кричала й принижувала. ­Тепер живу в шлюбі вже ­дев'ять років, завагітніти не можу. ­Щороку з чоловіком їздимо в Почаїв молитися.

Ірина, 29 років

Через декілька днів ­після розлучення прийшов мій колишній з бензопилою. Намагався розпиляти телевізор ­навпіл, бо ми його разом купували. Я викликала міліцію, його заарештували за ­хуліганство.

Марта ШИЛОВА, 27 років

Півроку чекала, коли підійде моя черга на "Майстра й Маргариту" Булгакова. ­Щомісяця ходила відмічатися в книжкову крамницю.

Тетяна ПОДОРОЖНЯ, Черкаси

Загубив у таксі мобільний. Телефон старіший за мене був, ­навіть без клавіатури, я навмання клацав, щоб номер набрати. ­Думаю: "Бог із ним, нарешті позбувся". За якийсь час таксист до двору ­під'їжд­жає, каже: "Забирай. Що воно в тебе таке? Кнопок ­немає, хотів подзвонити – не зміг".

Ігор

Сусід працює гінеко­логом в лікарні, мав ­хорошу сім'ю. Років за два розлучився з дружиною, бо та підозрювала, що він має коханку. А виявилось, що в нього був ­коханець.

Галина, 52 роки

Під Полтавою невідома тварюка кілька днів бігала по дворах і вбивала собак. Знайомий біолог каже, це може бути мутант лисиці, який з'явився в Чорнобилі, а потім розселився по Україні.

Олег, 24 роки

Згубила прострочений пропуск на роботу. За кілька днів зателефонував якийсь чоловік, розказував, що довго мене шукав, хоче повернути перепустку. ­Стало його шкода, не зізналася, що документ мені не потрібний. Призначили зустріч. Аби віддячити, купила пляшку коньяку за 80 гривень. ­Чоловік узяв пляшку, скривився. ­Мовляв, за такий документ розраховував на більшу винагороду.

Інна, 30 років, Полтава

На другому курсі в маршрутці вкрали гаманець. Найбільше було шкода студентського квитка. За тиждень у деканат подзвонив дядько. Мовляв, знайшов мій студентський в Стрийському парку, коли гуляв. Просив передати мені його номер телефону. ­Домовилися зустрітися в людному місці. Біля Оперного двері останньої марки BMW відкриває бритоголовий пузатік, позаду сидять двоє охоронців. Мені лячно, але сідаю. Чоловік віддає студентський і фотографію моєї сестри. Я вискакую з машини, навздогін тільки чую: "Щоб більше не губила, а то спеціально віз із Києва".

Ганна СВІДРАК, 25 років, Львів

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути