середа, 24 жовтня 2012 18:19

Як вас розігрували?

 

Генерального секретаря ООН Пан Гі Муна розіграв телефоном канадський дует коміків. Вони подзвонили йому від імені прем'єр-міністра Канади Стівена Гарпера й говорили з ним близько 5 хвилин. Актор, який удавав прем'єра, вибачився, що не зможе бути на з'їзді Генасамблеї ООН в Нью-Йорку, оскільки дуже зайнятий укладанням своєї зачіски суперклеєм. Також попросив звернутися до комісара NHL Ґері Беттмана й посприяти створенню хокейної команди Квебека.

Додзвонилися до Пан Гі Муна досить швидко, за словами одного з коміків Марка-Антуана Одетта.

– Ми думали, що в нас на це піде кілька днів, – каже.

Марк-Антуан Одетт і Себастьєн Трюдель – дует, відомий за телефонними розіграшами знаменитостей, бізнесменів і політиків.

Ми запитали читачів: як вас розігрували?

Колишня дівчина сказала, що вагітна від мене.

Євген НІКОЛАЄНКО, 30 років, рекламіст, Одеса

Переляканий колега зателефонував і повідомив, що пограбували наш магазин комп'ютерної техніки, а мене розшукує міліція. Я одягнувся і вибіг на вулицю. Дорогою думав, куди йти: в магазин чи в міліцію. А біля під'їзду стояли колеги й голосно реготали.

Олександр ШЕВЧУК, 23 роки, продавець-консультант, місто Новоград-Волинський Житомирської області

Наступного дня після того, як я прийшов з армії, о шостій ранку друг залетів до мене в кімнату з криком: "Рота, підйом!" Я підірвався і з закритими очима почав шукати форму й берци. Коли всього цього не намацав, почув істеричний сміх.

Артем БАГАУТДІНОВ, 24 роки, діджей, Житомир

1 квітня мені подзвонив колега і сказав, що сьогодні вихідний. А об 11.00 телефонував начальник і розлючений усіх збирав на роботу.

Олена ЦЮРИК, 30 років, офіс-менеджер, Київ

Прийшов на заняття о третій ночі. Однокурсники перевели мені будильник, коли навчався в консерваторії. Тоді зима була. О 3.00 темно так само, як і о сьомій ранку. Вахтер був шокований.

Артур АНУЧКІН, 27 років, викладач гри на саксофоні в музичній школі, Чернівці

Мене розіграла наша група. Був у нас викладач – молодий, симпатичний і розлучений. Він страшно нудно читав лекції. Я йому подобалася, бо практично на всіх семінарах відповідала тільки я. І от група вирішила не йти до нього на пару. Мене навмисне ніхто не попередив. Припхалася я до аудиторії, і доки зрозуміла, що групи немає, було пізно. Прийшов викладач і одній мені читав лекцію. Притому ще й навіщось двері замкнув ізсередини.

Ярослава ВОЗНЮК, 29 років, заступник головного редактора газети "Володимирський експрес", місто Володимир-Волинський Волинської області

Зателефонував чоловік, представився командиром льотної військової частини і повідомив, що в них будуть проходити навчання зі стрільби за участю африканських колег. Сказав, що зелений дах африканці можуть прийняти за військовий об'єкт і розстріляти з повітря. Я якраз недавно вкрив дах свого будинку зеленою металочерепицею. Запропонував дати мені кілька солдатів і бочку білої фарби. І вони все самі зроблять. Це було в день народження. Гості сиділи поруч і бачили, як я зблід. Коли попросив співрозмовника назватися, знайомий зізнався, що це – розіграш.

Володимир ІПАТОВ, 37 років, підприємець, Дніпропетровськ

Колегу сповістили, що привезли куфайки з електропідігрівом і видаватимуть тим, хто працюють у холодних приміщеннях. А вона була комірником. Написала заяву на отримання чудо-куфайки й пішла до заступника директора на підпис. Той одразу зрозумів, що це жарт. Направив її до електриків, щоб виміряли опір тіла, аби впевнитися, що куфайка підійде. І тільки після того, як електрик сказав, що потрібно роздягтися до спіднього, інакше виміри дадуть похибку, вона все зрозуміла.

Іван ТЕПЛОВ, 46 років, інженер з охорони праці, місто Новоград-Волинський на Житомирщині

Зараз ви читаєте новину «Як вас розігрували?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути