пʼятниця, 06 листопада 2020 11:20

Зеленський передав президентську академію Університету Шевченка

Зеленський передав президентську академію Університету Шевченка
Президентська академія Фото: pravda

Національну академію державного управління при президентові України приєднають до Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вчора указ підписав президент України Володимир Зеленський. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра освіти Сергій Шкарлет у Telegram.

Академію разом із Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління передали до сфери управління Міністерства освіти і науки. Рішення прийняли на прохання Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

"Навчання та вдосконалення кваліфікацій фахівців у галузі публічного управління на базі університету дасть змогу досягнути суттєвого поліпшення в кадровому забезпеченні органів державної влади та місцевого самоврядування України", – пише Сергій Шкарлет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуртожитки збережуть місце за студентом і повернуть кошти

Національну академію державного управління при президентові України утворили 1995 року. Вона є головним державним вищим навчальним закладом України з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський передав президентську академію Університету Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути