вівторок, 27 грудня 2016 17:11

Встановили, чому партнери зраджують

Встановили, чому партнери зраджують

Науковці з Університету Толедо (США) визначили, чому партнери схильні до зради. З'ясувалося, що основним фактором зради стають гроші та місце проживання. Такі результати свого дослідження опублікували науковці у журналі "Географічний огляд".

Для свого дослідження фахівці взяли дані зламаної в минулому році соціальної мережі для знайомств Ashley Madison. Її відмінність від інших подібних ресурсів у тому, що її користувачі відсортовані за ступенем доходу, місця проживання та релігії.

Науковці акцентували увагу на тому, що Ashley Madison у переважній більшості користуються покинуті люди або ж нещасні від колишнього шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологи пояснили, чому жінкам подобаються веселі чоловіки

Велика частина з них обережно ставиться до пошуків. Саме тому були створені додаткові фільтри. Вчені вирахували, що оловним чинником для пошуку другої половинки є дохід.

Вони впевнені, що багато молодих людей шукають однолітків без дітей та історії заміжжя. Більшість не бажає мати позашлюбні стосунки і займатися дітьми у ранньому віці.

Аналітики кажуть, що віруючі люди набагато рідше обманюють своїх партнерів. Це допомагає користувачам соціальних мереж знаходити собі пару.

Науковці з Канади радять чоловікові та дружині спати окремо. Це не тільки покращить самопочуття, а й налагодить більш тісніші взаємини.

Зараз ви читаєте новину «Встановили, чому партнери зраджують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути