Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 11:13

Психологи пояснили, чому жінкам подобаються веселі чоловіки

Психологи пояснили, чому жінкам подобаються веселі чоловіки

Каліфорнійські вчені зі Школи медицини виявили, що жінки найчастіше симпатизують чоловікам, які здатні їх розсмішити. Цей потяг закладено в жінках на генетичному рівні.

В експерименті американських науковців взяли участь 22 особи віком від 6 до 13 років. Дослідники сканували їхній мозок під час перегляду смішних роликів. Серед показаного були ролики за участі тварин, з танцями сноубордистів, передає liza.ua.

Наприкінці учасники експерименту переглянули кілька нейтральних відео з пейзажами природи та зображеннями дітей.

З'ясували, що мозкова активність у дівчаток підвищувалася під час перегляду саме смішних і кумедних роликів. Це показує їхню схильність і чутливість до всього смішного і милого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені встановили, як часто люди думають про секс

Отже, доведено, що статеві відмінності у сприйнятті комічних ситуацій проявляються ще в ранньому дитинстві. Саме тому жінки вибирають веселих чоловіків, переконані науковці. Адже жіночий мозок, а особливо зона, що відповідає за реакцію на задоволення, виявляється краще підготовленою до сприйняття смішних і комічних ситуацій.

Психологи встановили, що одружені чоловіки подобаються жінкам більше, ніж холостяки. Фахівці пояснюють цей факт тим, що одружені чоловіки вміють брати на себе зобов'язання і відповідальність. Крім того, дівчата, які в дитинстві не отримали достатньо любові від батька, у дорослому віці прагнуть "добрати" ці емоції від партнера.
Зараз ви читаєте новину «Психологи пояснили, чому жінкам подобаються веселі чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути