четвер, 16 листопада 2017 16:42

Вітко підготував закон по відновленню державного фінансування профтехосвіти в повному обсязі

Вітко підготував закон по відновленню державного фінансування профтехосвіти в повному обсязі
Президент Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти Артем Вітко сказав, що процес знищення галузі профтехосвіти, який проходить сьогодні, - це злочин проти сьогодення і майбутнього держави. Фото: Політрада

Народний депутат України, президент Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти (ВАПП), голова підкомітету з питань соціальної політики агропромислового комплексу, розвитку сільських територій, науки та освіти Артем Вітко розробив законопроект щодо відновлення державного фінансування профтехосвіти з державного бюджету в повному обсязі. Закон його авторства №7268 вже зареєстрований Верховною Радою України.

"Перший крок до збереження профтехосвіти в Україні зроблено! Закон передбачає відновлення державного фінансування профтехосвіти з державного бюджету в ПОВНОМУ обсязі. Це дозволить зберегти галузь від абсолютної деградації та знищення в цей не простий для української держави та освіти час", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні професійна освіта дає Україні робочі руки, які на вагу золота на ринку праці, молоді – професію та впевненість у завтрашньому дні. Процес знищення галузі профтехосвіти, який триває сьогодні, - це злочин проти теперішнього і майбутнього нашої держави. Це знищення величезної навчальної та матеріально-технічної інфраструктури, втрата високопрофесійних кадрів з підготовки майбутніх фахівців!", - підкреслив Артем Вітко.

За словами депутата, Всеукраїнська асоціація працівників професійно-технічної освіти ставить за мету зберегти професійно-технічну освіту України та розвивати ті найкращі аспекти вітчизняної професійної освіти про які не дбає держава.

"Закликаю підтримати молоде покоління українських робітників, підтримайте законопроект №7268!", - зазначив депутат Вітко.

Зараз ви читаєте новину «Вітко підготував закон по відновленню державного фінансування профтехосвіти в повному обсязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути