вівторок, 28 квітня 2020 09:55

Відеоролики з НЛО офіційно визнали справжніми

Відеоролики з НЛО офіційно визнали справжніми
Справжність кадрів визнали ВМС США. Фото: принтскрин із відео

Пентагон опублікував 3 відеозаписи, на яких знято НЛО. Один із них було записано в листопаді 2004 року, два інших - у січні 2015 року. 2007-го та 2017 року відео без дозволу Пентагону потрапили у відкритий доступ.

Справжність кадрів визнали ВМС США, пише УНН.

"Міноборони публікує ці відеозаписи, щоб прояснити будь-які неправильні уявлення громадськості про те, чи були поширювані кадри реальними або ж у них є щось іще. Спостережувані на відеозаписах повітряні явища, як і раніше, характеризуються як невпізнані", - йдеться в заяві Пентагону.

Відео знято з військових літаків. Це запис електрооптичної прицільної системи винищувача AN/ASQ-228. Пілот винищувача з 3-ї спроби зловив об'єкт на приціл, а потім побачене почав обговорювати зі своїм колегою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РПЦ прирівняли інопланетян до бісів

Опублікували відео спершу активісти дослідницької групи To The Stars Academy of Arts&Science. Об'єкт на відео не має крил, немає газового шлейфа, властивого всім земним технологіям. Через це припустили, що на відео - НЛО.

"Мисливець за інопланетянами" Скот Ворінг стверджує, що на фотографії, яку зробив марсохід NASA, зображено жінку, чоловіка й дитину. На фотографії можна побачити три різні об'єкти, які Ворінг назвав артефактами прибульців або статуями. Дослідник-уфолог стверджує, що NASA видалило фотографію, але пізніше йому вдалося знайти аналогічну.

Зараз ви читаєте новину «Відеоролики з НЛО офіційно визнали справжніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути