вівторок, 11 вересня 2018 15:13

Український вуз уперше потрапив до світового рейтингу з працевлаштування

Український вуз уперше потрапив до світового рейтингу з працевлаштування

Київський національний університет ім.Шевченка потрапив до рейтингу університетів світу за якістю працевлаштування випускників.

Рейтинг QS Graduate Employability Ranking-2019 склала компанія QS Quacquarelli, пише "Українська правда".

Столичний вуз посів у рейтингу позицію у межах 301-500 місць. Цьогоріч університет потрапив до ТОП-500 вперше за 2 роки. Рейтинг працевлаштування укладають з 2016-го.

На перших 3 позиціях опинилися американські вузи. 1 місце посів Массачусетський технологічний інститут. 2 - Стенфордський університет. 3 - Університет Каліфорнії.

На 4 місці опинився також вуз із Сполучених Штатів - Гарвардський університет, а замикає ТОП-5 - австралійський Університет Сіднея. Далі - також вуз із Австралії - Мельнбурнський університет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 найкращих вузів України

У першій десятці також опинилися 2 британські вищі навчальні заклади - Кембріджський та Оксфордський університети, китайський Університет Цінхуа.

6 українських вишів увійшли до світового рейтингу університетів The QS World University Rankings. Серед українських закладів найвище місце посів Харківський університет ім. Каразіна. Він входить до групи, що займає місця з 401-410. Київський національний університет ім. Тараса Шевченка увійшов до групи з місцями 411- 420.

Зараз ви читаєте новину «Український вуз уперше потрапив до світового рейтингу з працевлаштування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути