понеділок, 26 квітня 2021 09:16

Скільки коштує підготовка до ЗНО-2021? Аналіз вартості занять із репетитором

Настала пора активної підготовки до ЗНО-2021. Однак ускладнюється вона тим, що минулий навчальний рік школярі були змушені навчатися дистанційно. Допоможуть виправити ситуацію репетитори, які проводять індивідуальні додаткові уроки. Скільки вони коштують? Ми проведемо аналіз цін на заняття з популярних предметів на основі даних найбільшого репетиторського сервісу BUKI.

 

ЗНО-2021: найпопулярніші предмети

2021 року майбутні абітурієнти можуть скласти ЗНО не більше ніж із п'яти дисциплін. Як показали результати реєстрації на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, найпопулярнішими предметами у школярів такі:

Українська мова, зареєстровано 208 044 особи;
Математика, зареєстровано 242 834 особи;
Історія України, зареєстровано 247 109 осіб.

Однак статистика є не зовсім достовірною, оскільки ці три предмети є обов'язковими – їх мають здати всі випускники без винятку. З великим відривом наступними в рейтингу є географія, англійська мова й біологія. Фізику, хімію та німецьку мову обрало найменше учнів.

Оптимальним рішенням є планомірна й послідовна попередня підготовка до тестування. Але локдаун і дистанційне навчання у школах значно знизили її ефективність. Саме тому багатьом учням потрібні додаткові заняття.

Найбюджетнішим варіантом для них є самостійне засвоєння матеріалу – вивчення теорії, відпрацювання на практиці та, звичайно, складання тестів. Але якщо й після цього "дружби" з предметом не сталося, варто скористатися послугами кваліфікованого репетитора з хімії, біології чи будь-якого іншого профільного предмета.

 

Чому заняття з репетитором — це найкраще рішення?

Перевагою занять із репетитором під час підготовки до ЗНО-2021 є індивідуальний підхід і швидкий та якісний результат. Кваліфікований педагог складе навчальний план з урахуванням здібностей школяра й збалансує навантаження відповідно до його можливостей.

Важливою перевагою є також графік навчання. Підготовка до тестування може відбуватися в будь-який зручний, вільний від школи час.

Обрати кращого викладача для дитини – мета всіх відповідальних батьків. Але як це зробити? На сайті BUKI можна швидко підібрати педагога відповідно до необхідних критеріїв – дисципліни, формату навчання й вартості занять. Щоб зрозуміти, чи підходить педагог саме вашій дитині, потрібно звернути увагу на:

• Відгуки. Не варто звертатися до викладачів, чий послужний список рясніє негативними відгуками;
• Знання. Перш ніж обрати репетитора, варто дізнатися не тільки про його педагогічний стаж або регалії, але й про те, який тип викладання йому близький, чи працює він з абітурієнтами для підготовки до ЗНО;
• Навчальні матеріали. Перед початком занять ви маєте проаналізувати потенціал педагога, а тому варто дізнатися, які методики викладання він використовує. Якщо відповідь вас не влаштовує – сміливо відмовляйтеся від співпраці.

Вартість занять із репетитором

Під час вибору репетитора важлива й вартість його послуг. Цей параметр дуже різниться й залежить від стажу викладача, міста й предмету. Найдорожчими є математика (185 грн), фізика (203 грн) та іноземні мови (176-300 грн). Дешевше обійдуться гуманітарні науки. Наприклад, середня вартість одного заняття з української мови становить 165 грн.

Нижче надана аналітика середньої вартості занять із найпопулярніших предметів ЗНО 2021 із репетиторами BUKI.

 

Отже, якщо абітурієнт готується до складання ЗНО з трьох предметів, наприклад: українська мова, англійська мова, математика й займається з репетитором 2 години на тиждень із кожного предмету, то місячні витрати на підготовку становлять:

(165 + 176 + 185) * 8 = 4208 грн.

На сервісі BUKI зареєстровано понад 32 000 репетиторів із 450 міст України. Водночас їхні компетенції не обмежуються лише стандартною шкільною програмою. Величезна база анкет і гнучка цінова політика дозволяє обрати кращого викладача для підготовки до ЗНО-2021. Зробити це легко, адже пошук репетитора на BUKI абсолютно безплатний – ви сплачуєте лише вартість уроків із викладачем.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує підготовка до ЗНО-2021? Аналіз вартості занять із репетитором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути