середа, 29 квітня 2020 10:13

Samsung готує дешевий Galaxy Fold 2

Samsung готує дешевий Galaxy Fold 2
Збільшиться дозвіл дисплея до 2213x1689 пікселів. Фото: ixbt.com

Експерт Бен Гескін стверджує, що гнучкий смартфон Galaxy Fold 2 отримає гарніший корпус і збільшені розміри завдяки більшій діагоналі екрана в 7,6 дюйма.

Збільшиться дозвіл дисплея до 2213x1689 пікселів. Панель отримає підтримку розгортки 120 Гц. Смартфон отримає покращену систему камер. Будуть задіяні модулі з 12, 16 і 64 мегапікселів, пише Сьогодні.

Екран збільшиться до 6,2 дюйма. Роздільна здатність становитиме 2267x819 пікселів. Очікується, що смартфон отримає повну підтримку електронного пера S Pen. Samsung планує використовувати так зване ультратонке скло, яке забезпечить екран достатнім захистом, не створюватиме складки в місці вигину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple сповільнює темпи виробництва смартфонів цього року

Як стверджує Бен Гескін, Galaxy Fold 2 надійде у продаж уже цього року: новинку почнуть збирати в травні, а представлять у червні одночасно з Samsung Galaxy Note 20. Вартість гнучкого смартфона другого покоління складе $1895, що майже на 100 доларів дешевше за попередню модель.

Компанія Apple представила бюджетний iPhone SE 2020 із кнопкою Touch ID і однією камерою. Новинка схожа на iPhone 8, однак її оснащено сучаснішими технологіями, повідомляє The Verge. Телефон отримав 4,7-дюймовий екран, навколо нього зробили рамки і кнопку з Touch ID. В Apple запевняють, що вона працюватиме швидше за своїх попередників.

Зараз ви читаєте новину «Samsung готує дешевий Galaxy Fold 2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути