пʼятниця, 11 серпня 2017 12:35

"Найважча робота - та, яку не любиш" - менеджер міжнародної компанії

"Найважча робота - та, яку не любиш" - менеджер міжнародної компанії
"Часто безвідповідальними є ті, з ким не ділимося відповідальністю. А як співробітник може бути відповідальним, якщо ти не даєш йому ні за що відповідати?" Фото: сторінка у Facebook Фаріда Абу Хадіда

Найкращий досвід - негативний. Він виводить із зони комфорту, змушує шукати нові шляхи, розвиватися, впевнений керівник департаменту будівельної техніки компанії "Цеппелін Україна" Фарід Абу Хадід.

У розмові з журналом "Країна" він розмірковує про тонкощі роботи керівника та секрети успіху.

1. Людям, яким зранку важко прокидатися, варто задуматися про зміну роботи. Коли не хочеться чимось займатися, тоді сон затягується. Обіймав у банку посаду, що була не до душі. Без задоволення ходив на роботу. Постійно запізнювався, бо не міг змусити себе встати з ліжка.

2. Встаю до 7:00. Є час подивитися новини, налаштуватися на робочий день. Та й зранку за годину можна встигнути приблизно стільки, як серед робочого дня - за три.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Востаннє плакав у дитинстві: 11 життєвих правил менеджера Фаріда Абу Хадіда

3. Успіху досягають ті, хто має внутрішні суперечності. Коли наявний внутрішній конфлікт чи людина з дитинства недохвалена, то намагається максимально реалізуватися.

4. Часто безвідповідальними є ті, з ким не ділимося відповідальністю. А як співробітник може бути відповідальним, якщо ти не даєш йому ні за що відповідати?

5. Час від часу мусив звільняти працівників - неефективних або тих, не хотів трудитись. Звільнення з роботи - це свого роду допомога. Працівник може сидіти на ненависній посаді роками, бо боїться зробити крок. Працедавець робить це за нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слід виховувати не дітей, а себе. Все одно вони будуть схожі на нас"

6. Через нав'язані стереотипи люди думають, що потрібно дослужитися до великого начальника. Це - пережиток Радянського Союзу. Не всі повинні про це мріяти, бо не всім це під силу. Важливіше: прагнути бути класним спеціалістом.

7. Люди, які жаліються на брак часу, не вміють його раціонально використовувати. Якщо кожну хвилину використовувати з користю, то залишатиметься час і на сім'ю, і на відпочинок, і на заняття спортом.

8. Спокійно ставлюся до помилок підлеглих. Коли людина щось робить, то помилятися - нормально. Помилки - частина процесу. З ними просто треба працювати.

Зараз ви читаєте новину «"Найважча робота - та, яку не любиш" - менеджер міжнародної компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути