понеділок, 26 жовтня 2020 14:45

Opera шукає працівника, який би "лазив по інтернеті"

Opera шукає працівника, який би "лазив по інтернеті"
Майбутній працівник повинен любити інтернет, знати, що таке браузер, любити спілкуватися з самим собою, мати комп'ютер і стабільний інтернет, бути старше 18 і володіти англійською. Фото: pixabay

Тимчасову вакансію Personal Browser, тобто "людини, чиїм обов'язком буде лазити в інтернеті", відкрила норвезька компанія Opera Software.

На сайті Opera переконують, що це не жарт, пише "Новое время".

Обов'язком такого співробітника буде "лазити по куточках інтернету" і розповідати про веселі і дивні штуки, які він знайде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знадобиться кожному - у iPhone 12 виявили унікальну функцію

"Для цієї важливої ролі ми шукаємо людину, яка любить дурні меми, дивитися відео з маленькими тюленями і вивчати конспірологічні теорії. Так, тебе", — пишуть у оголошенні.

Взимку 2020/2021 року за 2 тижні роботи в Opera обіцяють заплатити €8 тис.: "Це найлегші гроші, які ви заробите. І ви можете це зробити з будь-якої точки світу".

Що потрібно для такої роботи? Майбутній працівник повинен любити інтернет, знати, що таке браузер, любити спілкуватися з самим собою, мати комп'ютер і стабільний інтернет, бути старше 18 і володіти англійською.

Щоб податися на вакансію, треба зняти короткий ролик (15-60 сек.) про свій найбільш вдалий досвід пошуку в інтернеті і завантажити його в свої соцмережі (Facebook, Instagram, TikTok або YouTube) з тегом #operapersonalbrowser. Дедлайн — 13 листопада. Після цього Opera вибере найкращих та зв'яжеться з ними для виконання другого завдання.

Понад 4 млрд людей у світі щомісяця користуються соціальними мережами. Зокрема, Facebook та YouTube, повідомляє портал The Next Web. На жовтень 2020-го у світі зареєстрували 4,14 млрд осіб у соцмережах. Офіційно на Землі живуть 7,81 млрд людей. Щодня до них приєднуються майже 2 млн нових користувачів або 14 - щосекунди.

Зараз ви читаєте новину «Opera шукає працівника, який би "лазив по інтернеті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути