Ексклюзиви
понеділок, 09 січня 2017 14:00

Назвали вік жінки, коли вона виглядає найпривабливіше

Назвали вік жінки, коли вона виглядає найпривабливіше

Вчені з Великої Британії спростували міф, що запорука краси - юність. Після соціологічного опитування науковці дійшли висновку, що піку своєї жіночої краси представниці прекрасної статі досягають у 31 рік.

Майже дві третини опитаних жінок погодилися із твердженням, що краса приходить з віком. Про це пише cikavosti. З часом вони позбулися дитячих та підліткових комплексів,тому відчули себе більш красивими. "Дослідження підтвердило те, що багато хто давно й так підозрював: справжня краса - це щось більше, ніж просто приємна зовнішність. Це поєднання впевненості в собі, стилю та індивідуальності", - заявили автори дослідження.

Близько 70% респондентів ключовим фактором, який робить жінку бажаною, назвали впевненість. 67% опитаних важливим фактором жіночої краси назвали зовнішність, а 47% - почуття стилю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологи пояснили, чому жінкам подобаються веселі чоловіки

Дослідники кажуть, що впевненість у жінок залежить від місця проживання. 37% дівчат зі столиці та великих міст назвали себе красунями. У провінції таких дівчат виявилося всього 28%.

Чоловіків найбільше приваблюють жінки віком від 23 до 28, пише Кореспондент. Ідеал - 24-25 років. На думку вчених з Фінляндії на цей вибір великий вплив має робота еволюційних механізмів. 25 років - пік жіночої фертильності, тобто ймовірність зачати дитину максимально велика.

Британські вчені одним із основних факторів, що у жінці приваблює протилежну стать, назвали голос. Експерти дослідили, що увагу чоловіків привертають власниці співучого, ніжного голосу з пониженими нотками. Не подобаються чоловікам жінки із занадто високим голосом, верескливим та гучним.
Зараз ви читаєте новину «Назвали вік жінки, коли вона виглядає найпривабливіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути