середа, 05 липня 2017 16:05

Назвали день, коли сімейні пари сваряться частіше

Назвали день, коли сімейні пари сваряться частіше
Найбільше сім'ї сваряться у четвер Фото: erudytam.net

Британські дослідники провели експеримент і з'ясували, що скандали і суперечки між сучасним європейським подружжям виникають 312 разів на рік.

Про це пише expres.ua.

Науковці визначили, що суперечки між подружжям в середньому тривають близько 10 хвилин. Найчастіше сваряться в четвер у другій половині дня. Жінки дратуються частіше, швидше і здебільшого стають ініціаторами скандалів. Найбільше їх виводить з себе те, що чоловік мало часу приділяє побутовим клопотам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер театру розкрив таємницю щасливих сімейних стосунків

Чоловіки ж починають скандалити, коли доводиться чекати, доки дружина довго збирається в гості. Також їх дратують будь-які зауваження з боку дружини; світло, яке забули вимкнути; безлад у будинку та суперечки під час вибору телевізійної передачі.

Рівноправ'я — запорука міцних стосунків. Такого висновку дійшли американські психологи. Вони провели дослідження, до якого залучили 150 подружніх пар. Також фахівці відзначили, що часто саме чоловіки провокують конфліктні ситуації в родині. Згідно з даними статистики, близько 80% розлучень відбувається у сім'ях, в яких головну роль відіграє чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Назвали день, коли сімейні пари сваряться частіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути