вівторок, 13 грудня 2016 11:37

Науковці встановили, як можна дізнатися майбутнє своєї дитини

Науковці встановили, як можна дізнатися майбутнє своєї дитини

Аналіз мозкової діяльності дитини у 3-річному віці допоможе прогнозувати її майбутнє. Такі результати дослідження новозеландських учених.

До експерименту дослідники залучили більш як тисячу дітей. Результати дослідження показали, що діти з менш розвиненим мозком мають низький рівень когнітивного розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротися з дитячим страхом

Діти, які мають незадовільні результати тестів на пізнавальні та фізичні навички, у майбутньому в 80% випадків ставали злочинцями. 66% респондентів - залежними від державної допомоги. Тому такі діти, з великою часткою ймовірності, посідатимуть нижчі щаблі в соціумі.

Експерти вважають, що це відбувається через недостатню мотивацію та заохочення дітей в юному віці. Вони виростають і стають правопорушниками, не можуть реалізуватися. Одна з причин такого результату - недостатнє заохочення дітей з боку батьків.

Психологи з Університету штату Індіана виявили, що перші слова дитини в більшості випадків засновані на візуальному досвіді.

Зараз ви читаєте новину «Науковці встановили, як можна дізнатися майбутнє своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути