Передозування алкоголем, кавою, бананом та навіть картоплею може призвести до смерті.
Дві чайні ложки мускатного горіху можуть призвести до летального результату. Він містить психоактивну речовину - міристицин. Передозування ним викликає судоми, підвищення пульсу та навіть смерть, пише The Daily Mail.
Кава
Смерть від популярного кавового напою може настати після вживання однієї чашки кави на один кілограм ваги.

Алкоголь
Після 13 чарок міцного алкоголю може настати смерть.

Вода
6 л води, випиті протягом короткого проміжку часу, можуть становити небезпеку.

Перець
29 чайних ложок перцю можуть призвести до смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять типів продуктів для гостроти розуму
Банани
Із 480 бананів можна отримати смертельну дозу калію.

Шоколад
Викликати передчасну смерть можуть з'їдені водночас 85 шоколадних батончиків.

Апельсини
До летального результату можуть призвести цитрусові - апельсини. На відміну від інших продуктів їх потрібно з'їсти 11 тис.

Картопля
Якщо з'їсти 25 зелених картоплин, це може викликати передчасну смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені дізналися, як солодощі вбивають організм
За шість років в Україні скоротилося споживання м'яса, риби, цукру, олії, картоплі, фруктів і хліба. Риби українці їдять на 600 г менше: 2010-го було - 1,8 кг на людину, 2016-го - 1,2. Цукру на 300 г менше, ніж шість років тому.
Коментарі