середа, 29 березня 2017 03:43

На уроках фізкультури діятимуть нові нормативи

На уроках фізкультури діятимуть нові нормативи
Фізкультуру складатимуть за новими нормативами. Фото:kirov-portal.ru

Міністерство молоді та спорту затвердило нові тести і нормативи з фізкультури. Наказ про це підписав профільний міністр міністр Ігор Жданов.

Нові нормативи почнуть діяти з нинішнього року, кажуть у міністерстві. Система оцінювання складається з тестів на витривалість, силу, швидкість, спритність та гнучкість. Їх будуть проводити за чотирма рівнями фізичної підготовленості: високий, достатній, середній та низький.

Тестування учнів та студентів стане обов'язковим. Його проводитимуть у всіх навчальних закладів незалежно від форми власності.

У Міністерстві молоді та спорту кажуть, що таке щорічне оцінювання стане фактором контролю станом фізичного розвитку та здоров'я українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти дитячу агресію – поради психолога

Міністерство освіти планує подолати репетиторство, заявила міністр Лілія Гриневич. Позбутися репетиторства допоможуть дві структурні зміни у системі освіти. Це - створення старшої трирічної профільної школи та підвищення соціального статусу вчителя.

Зараз ви читаєте новину «На уроках фізкультури діятимуть нові нормативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути