пʼятниця, 26 лютого 2021 13:15

На старих чорно-білих світлинах "оживають" покійні родичі та відомі особи

На старих чорно-білих світлинах "оживають" покійні родичі та відомі особи
Deep Nostalgia використовує добірку сучасних відео для "оживлення" старої фотографії і автоматично вибирає найкраще вхідне відео, залежно від форми і розміру голови / MyHeritage

Сайт генеалогії MyHeritage представив онлайн-інструмент, який може "оживляти" старі фотографії померлих членів сім'ї.

Технологія Deepfake, названа Deep Nostalgia, бере фото й "оживляє" обличчя об'єкта з реалістичними результатами короткого відео. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зведуть "розумне місто" з безпілотними авто, роботами та штучним інтелектом

Приклади, які подає MyHeritage, показують, що історичні особи, зокрема, королева Вікторія чи Марк Твен, оживають. MyHeritage каже, що технологія дає новий погляд на світ, показуючи, як історична особа могла б рухатися і виглядати, якби була знята на відео зараз.

Програму розробили дослідники ізраїльської фірми D-ID, яка спеціалізується на відтворенні відео з використанням глибокого навчання.

Будь-хто може використати інструмент на сторінці Deep Nostalgia, якщо завантажить зображення. Проте для перегляду результатів потрібен обліковий запис в MyHeritage.

Фірма MyHeritage пропонує набори для тестування ДНК на основі слини, які розкривають етнічні групи та географічні регіони, з яких родом покупець послуги. 2020-го компанія також випустила послуги MyHeritage Photo Enhancer та MyHeritage In Color, які забарвлюють чорно-білі та вицвілі кольорові фото.

Deep Nostalgia - функція freemium, що означає, що за кілька додаткових функцій є ціна. Користувачі можуть анімувати кілька фото безкоштовно, незалежно від кількості осіб на фотографії, але для продовження використання слід заплати. Відеоанімаціями можна легко поділитися в Facebook, Twitter, WhatsApp та інших соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «На старих чорно-білих світлинах "оживають" покійні родичі та відомі особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути