вівторок, 31 серпня 2021 13:26

Instagram хоче закрити низці користувачів доступ до публікацій

Instagram хоче закрити низці користувачів доступ до публікацій
Користувачі зі створеними раніше аккаунтами могли ігнорувати запит. Фото: pixabay.com

Користувачам Instagram можуть закрити доступ до публікацій за відмови ввести особисті данні.

Соцмережа вимагатиме від кожного, хто заходить в Instagram, ввести дату народження. Це необхідно для запуску нових функцій і показу контенту для дорослих, повідомляє компанія у Facebook.

"Ми хочемо зробити більше для безпечнішого особистого простору для молоді. Нам потрібно знати, скільки років кожному в Instagram. Ми почали просити людей указати дату народження. Розуміємо, що дехто може вказати неправильну дату, і розробляємо нові системи для розв'язання цієї проблеми. Ми використовуємо штучний інтелект для оцінювання віку людей. Надалі, якщо хтось скаже нам, що він старше певного віку, а наші технології свідчитимуть про протилежне, ми запропонуємо користувачу декілька варіантів підтвердження інформації", - пояснили представники соцмережі.

Нову вимогу запровадили ще 2019 року, але користувачі зі створеними раніше аккаунтами могли ігнорувати запит. Тепер він з'являтиметься під час кожного відкриття програми. Водночас нововведення стосуватиметься лише тих, хто ще не вказав актуальний вік. Користувачів проситимуть зробити це під час першого входу до соцмережі або під час публікації певного контенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коментувати твіти буде цікавіше: тестують нову функцію

Голосова соцмережа Clubhouse скасувала запрошення на реєстрацію та відкрила вільний доступ для всіх. Спочатку соцмережа була доступною тільки на iOS за інвайтами. Це стало своєрідною фішкою і рекламою соціальної мережі.

Зараз ви читаєте новину «Instagram хоче закрити низці користувачів доступ до публікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути