вівторок, 24 липня 2018 09:15

Як сподобатися представникові протилежної статі

Як сподобатися представникові протилежної статі
Не потрібно боятися говорити про власні почуття. Фото: foto.basov.com.ua

Успіх у стосунках залежить від чесності та щирості партнерів.

Готовність заради іншого вийти з власної зони комфорту дозволяє будувати стосунки, вважає американський експерт із міжнародних відносин, засновниця агентства знайомств Elite Connections Клаудія Дюран.

Люди часто скаржаться, мовляв, партнер не зателефонував, не написав, не покликав на побачення. Це велика помилка, каже фахівець. Потрібно впоратися з власними емоціями, відпустити гордість і розповісти людині про свої почуття.

"Кожна людина, навіть найуспішніша у кар'єрі, найрозумніша і стильна потребує того, щоб комусь подобатися, чути на свою адресу прояви симпатії. Така людська природа", - каже Дюран.

Якщо людина чує, що небайдужа комусь, починає звертати на іншу більше уваги. Приходить розуміння, що з нами спілкуються не просто так - ми комусь подобаємося. Так між людьми зникає страх. Вони починають більше спілкуватися. Якщо інтереси і погляди у двох людей збігаються, вони можуть побудувати міцні та щасливі відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як говорити з чоловіком про стосунки

Багато людей не розповідають про свої почуття, адже бояться, що їх відштовхнуть. Це інстинкт самозбереження, каже фахівець. Утім, якщо не наважитися на перший крок, існує ймовірність ніколи не побудувати стосунки.

Люди не можуть розпочати нові стосунки, бо не вийшли з минулих. Емоційно та психологічно вони досі "там" вибудовують внутрішні діалоги з колишньою чи колишнім. Це почуття образи, злості, досади, розчарування, які їх супроводжують, не дозволяють комусь новому прийти у життя. Для багатьох образа набагато сильніша за симпатію, яку може викликати нова людина.

Зараз ви читаєте новину «Як сподобатися представникові протилежної статі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути