четвер, 19 липня 2018 08:45

Як змусити чоловіка одружитися: поради психолога

Як змусити чоловіка одружитися: поради психолога
"Схиляти" чоловіка і жінку до шлюбу марно і безглуздо. Фото: Ritty.ru

"Схиляти" чоловіка і жінку до шлюбу марно і безглуздо. Важливо зробити все максимально просто, без маніпуляцій та інтриг.

"Насамперед треба для себе вирішити, чого ви більше хочете: залишитися з цим конкретним партнером у тому форматі відносин, який є, або все-таки вийти заміж чи одружитися. Якщо розумієте, що для вас важлива сім'я, а чоловік її не хоче, значить, треба сказати: "Любий, я тебе кохаю і обожнюю, але мене такий формат відносин не влаштовує. Я пішла шукати чоловіка, з яким ми створимо осередок суспільства", - написав психолог Михайло Лабковской у Instagram.

Він радить не витрачати свій час на чоловіків, які не хочуть шлюбу.

"Є безліч молодих, красивих, успішних хлопців, які так само, як і ви, мріють про сім'ю та дітей. До речі, на цьому етапі ви передаєте можливість перебудови пріоритетів і вибору чоловікові. Тепер його справа вирішити, чи готовий він відмовитися від вас на користь вільних стосунків. Або все ж ваша присутність в його житті важливіша, і він віддасть перевагу шлюбу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповів, яким має бути успішний керівник

Психолог пояснює, що це працює, тому що приймаєте рішеня в обхід маніпуляцій, нескінченних ігор в "а чого б ще такого зробити, щоб він покликав заміж?".

Розлучення важливіше видимості "хорошої сім'ї", вважає психолог Михайло Лабковський. Дитині краще жити у повній сім'ї. Якщо між батьками постійно виникають конфлікти і сварки, то краще розлучитися. Розлучення - це травма для психіки дитини. Для того, щоб усе налагодилося, потрібний час, каже психолог. Не зайвою буде допомога фахівця. Це пришвидшить процес відновлення.

Зараз ви читаєте новину «Як змусити чоловіка одружитися: поради психолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути