Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2012 15:32

"Вітіну тисячу" отримали більше 3 мільйонів українців - Ощадбанк

"Вітіну тисячу" отримали більше 3 мільйонів українців - Ощадбанк
Сергій Подрєзов: лише за вересень подали свої дані на актуалізацію близько 280 тисяч людей. Фото: oschadnybank.com

Станом на 18 вересня установи Ощадбанку провели компенсаційні виплати понад 3,207 млн вкладників на загальну суму 3,034 млрд грн.

Як передає прес-служба Кабінету міністрів, про це сьогодні під час брифінгу в Будинку уряду повідомив голова Правління ПАТ "Державний ощадний банк України" Сергій Подрєзов.

"У нас лише за вересень подали свої дані на актуалізацію близько 280 тисяч людей, які отримували виплату у 2008 році, та 1 мільйон 255 тисяч громадян, які ніколи не зверталися у банк. Тобто більше реєструватися стали ті, хто повірив у цей процес і вирішив зафіксувати свою присутність у базі даних", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садівникам і виноградарям наобіцяли більше 1 мільярда гривень підтримки

Нагадаємо, з 1 вересня 2012 року Ощадбанк розпочав реєстрацію вкладників Сбербанку СРСР, дані про яких не було внесено до "Реєстру вкладників заощаджень громадян", а також актуалізацію вкладників, дані про яких було внесено до цього реєстру та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі.

Реєстрація та актуалізація зазначених вище категорій вкладників не обмежена в часі, тобто пройти реєстрацію та актуалізацію вкладники зможуть і в 2013 році. Отримати компенсацію ці вкладники зможуть не раніше 2013 року після прийняття відповідної постанови Кабінету міністрів.

Зараз ви читаєте новину «"Вітіну тисячу" отримали більше 3 мільйонів українців - Ощадбанк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути