вівторок, 12 березня 2024 09:34

Виставкові стенди: як правильно оформити

Автор: carshe.com
  Правильно оформлені виставкові стенди є запорукою успішної участі на профільних виставках, конференціях чи форумах
Правильно оформлені виставкові стенди є запорукою успішної участі на профільних виставках, конференціях чи форумах

У розпал весняного виставкового сезону, що триває, багато компаній вперше приймають для себе рішення презентувати свою продукцію на профільній виставці, конференції чи форумі. Правильно оформлені виставкові стенди є запорукою успішної участі в таких заходах. На період виставки вони стануть міні-офісами компаній та уособленням бренду в очах відвідувачів та учасників.

Тож давайте розглянемо, як варто діяти експонентам початківцям, щоб презентувати свою продукцію не гірше іменитих брендів.

Як правильно підготуватися до роботи по проекту?

  1. Визначтесь які саме продукти та послуги ви плануєте представити на виставці. Виставковий стенд має проектуватися виходячи з потреб клієнта та навколо них, а не навпаки.
  2. Погодьте бюджет який ви готові виділити на проект. Участь у заході можна організувати і з помірним бюджетом, просто орендована площа буде меншою і рівень виставкового стенда дещо простішим.
  3. Забронюйте виставкову площу у організаторів заходу. Обирайте найбільш прохідні місця, біля входів або в самому центрі залів. Також бажано щоб ваш стенд був відкритий для відвідувачів з якомога більшої кількості сторін (в ідеалі з чотирьох).
  4. Підготуйте для майбутнього забудовника стенду список важливих для вас нюансів. Мається на увазі корпоративний стиль компанії, кількість та розміри експонатів, бажаний об'єм підсобного приміщення, необхідні додаткові послуги тощо.
  5. Оберіть надійного виконавця для підготовки унікального дизайну виставкового стенду та його подальшого будівництва.
Автор: carshe.com
  Компанія КАРШЕ вже більше 30 років будує ексклюзивні виставкові стенди в Україні та за кордоном
Компанія КАРШЕ вже більше 30 років будує ексклюзивні виставкові стенди в Україні та за кордоном

Як обрати забудовника виставкових стендів?

Правильно підібраний підрядник візьме на себе 99% клопотів по підготовці вашої експозиції.

Експерти компанії КАРШЕ (https://carshe.com/), яка вже більше 30 років будує ексклюзивні виставкові стенди в Україні та за кордоном, рекомендують звернути увагу на такі критерії:

➢ Компанія виконую повний комплекс робіт, від підготовки 3D візуалізації до виготовлення та монтажу виставкового стенду.

➢ Підрядник має велике портфоліо реалізованих проектів, які подобаються вам стилістично.

➢ Забудовник може надати 3D візуалізації проектів, для обраних вами фотографій готових стендів із його портфоліо. Так ви пересвідчитесь в авторстві робіт і перевірите чи не відрізняються побудовані стенди від погодженого дизайну.

➢ Компаніє має позитивні відгуки від клієнтів, впізнаваність та гарну репутацію на ринку.

➢ Відвідайте офіс компанії, задайте усі питання, що вас цікавлять. Познайомтесь із вашим персональним менеджером і переконайтесь, що вас все влаштовує для комфортної роботи по проекту.

Які переваги дає участь у заході з ексклюзивним виставковим стендом?

Коли підготовчі роботи проведені і забудовник обраний, можна оцінити, які вигоди Ви отримаєте від участі в заході з індивідуальним стендом.

Автор: carshe.com
  Виставковий стенд дасть можливість вигідно презентувати продукти компанії
Виставковий стенд дасть можливість вигідно презентувати продукти компанії

➢ Презентабельний стенд, в очах людей, переносить свою унікальність на ваш бренд та продукцію. Особливо, коли потенційні клієнти ще не знайомі з вашою компанією та формують перше уявлення про неї виключно із візуальних образів.

➢ Виставковий стенд дасть можливість вигідно презентувати продукти компанії на спеціальних подіумах у вітринах або навіть на його стінах.

➢ Участь у заході із індивідуальним стендом дозволить Вам, у комфортних умовах персональних переговірних кімнат, проводити бізнес-зустрічі з потенційними клієнтами та партнерами. Контакти на профільних виставках та конференціях особливо цінні бо їх відвідують переважно спеціалісти та зацікавлені особи.

➢ Ексклюзивні виставкові стенди самі по собі є рекламними носіями вашого бренду. Вони надовго запам'ятаються відвідувачам та учасникам події, а також залишаться на сотнях фотографій і відео з виставки, що тиражуватимуться місцевими ЗМІ.

Бажаємо Вам вдалого виставкового сезону та успішної участі у всіх запланованих заходах!

Зараз ви читаєте новину «Виставкові стенди: як правильно оформити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути