Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2012 08:43

Вищому адмінсуду знадобився Mercedes за $140 тисяч

Вищому адмінсуду знадобився Mercedes за $140 тисяч
Аналогічний "мерседес" також обслуговує Центрвиборчком. Фото: infocar.com.ua

Державні і судові органи з 2 по 6 квітня уклали низку угод на обслуговування легковими автомобілями з водіями в 2012 році на загальну суму 6,62 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Міністерство закордонних справ заплатить 1,2 млн грн автобазі Державного управління справами. Кількість орендованих авто не повідомляється.

Зазначено, що автобаза ДУС має більше ніж 200 легкових автомобілів різних марок, є транспортні засоби представницького класу, працює 310 водіїв.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі заплатить 3,06 млн грн ДП "Держтранс". Кількість автомобілів не повідомляється.

Державна судова адміністрація заплатить 0,3 млн грн ДП "Автопідприємство державної судової адміністрації" за послуги чотирьох автомобілів. Встановлена вимога, що балансова вартість цих авто повинна не перевищувати 110 тис. грн.

Вищий адміністративний суд заплатить 2,06 млн грн ДП "Автопідприємство державної судової адміністрації". Спеціальною вимогою ВАСУ є встановлення нарахованої середньої зарплати водіям не менше 4,1 тис. грн від надбавки за особливі умови у розмірі 100% від ставки.

В конкурсній документації наведено перелік із 22 автомобілів, послуги яких надає перевізник. Серед них є Mercedes Benz  S500 L4M 2006 року випуску, який може коштувати від $140 тис.. Аналогічний "мерседес" також обслуговує Центрвиборчком.

Зараз ви читаєте новину «Вищому адмінсуду знадобився Mercedes за $140 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути