Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2018 21:10

Від керівника благодійного фонду екс-мера до директора видавництва: у кого найвищі зарплати

Від керівника благодійного фонду екс-мера до директора видавництва: у кого найвищі зарплати
Найбільше обіцяють платити керівнику благодійного фонду, програмістам та директору з маркетингу. Фото: politeka.net

В Україні найвища середня зарплата у працівників авіації – 41 395 грн. У фінансовій сфері середні зарплати становлять 16 240 грн, у сфері інформації та телекомунікацій – 14 482 грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії, де платитимуть ще більше, пише The Point.

Керівник благодійного фонду Леоніда Черновецького

Фахівцю обіцяють зарплату 280 тис. грн. За ці гроші роботодавець готовий розглянути кандидатів з досвідом роботи на керівних посадах від 5 років. Майбутній керівник має вміти приймати зважені та обдумані рішення, бути креативним, готовим брати участь у дебатах. Щоб отримати роботу, доведеться пройти тестування на "детекторі брехні". Перевагу віддаватимуть кандидатам віком від 27 до 40 років. Керівник займатиметься підготовкою стратегії, плану розвитку благодійного фонду. Шукатиме вигідні пропозиції, щоб залучити інвесторів.

Фахівець методів аналізу даних

Агентство Global Talent шукає працівника на зарплату 150 тис. грн. Клієнтом агентства є компанія, яка займається віртуальною та розширеною реальністю. Їм потрібен експерт-програміст з широким спектром прикладних знань в реальному світі. Повинен мати досвід адміністрування Linux і оболонки, навички T-SQL і програмування (C, JAVA, Python).

Старший розробник Java

Програмісту обіцяють платити 140 тис. грн. Шукають фахівця, який зможе налагодити ефективний робочий процес для команди. Організує роботу більше 10 розробників різних рівнів, проведе навчання. Програміст повинен володіти досвідом розробки на Java від 5 років, роботи з інфраструктурою Java-проектів. Крім того, знати англійську на рівні читання професійної літератури і документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що не варто розповідати на співбесіді

Директор з маркетингу

У сфері цифрового маркетингу фахівцю пропонують зарплату 80 тис. грн. Компанія-роботодавець займається криптовалютами. На даний момент націлена на ринки США і Європи. Він кандидата вимагають досвід роботи з проектами у сфері блокчейн-технологій, розуміння нюансів роботи криптовалют. Крім того, потрібен досвід роботи від 5 років та можливість вести переговори чи готувати презентації англійською. Звертатимуть увагу на вміння писати інформаційно-рекламні тексти, досвід організації та аналізу ефективності рекламних і PR-кампаній.

Директор видавництва навчальної літератури

Директору пропонують зарплату 56 тис. грн. Клієнтом агентства є група компаній, що займаються роздрібним продажем навчальної літератури з іноземних мов. Обов'язки директора видавництва - визначити основні бізнес-процеси видавництва і під них сформувати його організаційну структуру. Для цього пошукач повинен мати успішний менеджерський досвід управління компаніями, знати ринок навчальних закладів України та видавничу справу. Крім того, обов'язкове знання англійської.

В Україні з 26 млн працівників близько 8 мільйонів отримують зарплату в конверті. Тобто майже кожен третій працівник. За кожного неоформленого співробітника штраф становить 111,6 тис. грн. За недопуск перевіряючого роботодавець повинен сплатити штраф до 390 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Від керівника благодійного фонду екс-мера до директора видавництва: у кого найвищі зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути