вівторок, 14 липня 2020 21:10

Від бармена до перекладача: яку роботу пропонують влітку

Від бармена до перекладача: яку роботу пропонують влітку
На сайтах пошуку роботи активно пропонують сезонні вакансії. Фото: unsplash.com

Цьогоріч пропозицій сезонної роботи менше, ніж було торік. Це пов'язано із продовженням карантину.

Щоправда для тих, хто активно шукає роботу, є можливість заробити. На сайтах пошуку роботодавці розміщують актуальні сезонні вакансії, пише The Point.

Вожатий до літнього табору в Одесу

На роботу запрошують студентів від 18 років. Найкращий варіант - це людина, яка навчається за напрямками психологія та педагогіка. Вожатий допомагатиме завучу та викладачам табору,комунікуватиме з дітьми та їх батьками. Одна зміна триває 10 днів. Працювати потрібно у будні з 9:00 до 18:00.

Агроном на жнива у Хмельницьку область

Агрокомпанія шукає у штат людину. Потрібно буде вести документацію, здійснювати облік вантажів. Шукають кандидата з професійно-технічною або незакінченою вищою освітою, досвідом роботи у діловодстві, власним авто. Обіцяють компенсувати витрати, офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати.

Інженер-проєктувальник автомобільних доріг у Київ

Фахівців автодорожньої галузі шукає столичне приватне підприємство. Це має бути людина з вищою освітою, знанням програм для проєктування автодоріг, вмінням робити розрахунки.

Молодший фахівець у банківське сховище документів в Одесу

Банк "Південний" шукає працівників для прийому та сортування документів. Обіцяють платити 7600 грн у місяць та офіційне працевлаштування. Потрібно буде збирати в єдину базу отримані документи, відстежувати статус отриманої справи, закриті справи відправляти в архів.

Політтехнолог у Бориспіль

Потрібна людина з досвідом проведення ефективних виборчих компаній. До обов'язків входитиме розробка партійних документів, формування виборчої стратегії кандидата та комунікація зі ЗМІ.

Продавець відділу гастрономія у супермаркет в Ірпіні

На літній період шукають студента на посаду продавця. Потрібно буде обслуговувати клієнтів, нарізати, зважувати і пакувати товари, слідкувати за порядком у торговому залі. Робота офіційна.

Перекладач англійської у бюро перекладів у Харкові

Шукають перекладача для роботи над проєктом з нафтогазової тематики. Пропонують віддалену роботу з можливістю довготривалої співпраці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезонна робота в Україні: де цьогоріч можна заробити

Сімейний лікар на базу відпочинку у Кирилівку

Сімейного лікаря шукають на період серпень-вересень. Це має бути фахівець з досвідом роботи педіатром або терапевтом від 2 років. До обов'язків входитиме надання першої медичної допомоги, контроль за дотриманням санітарних норм у їдальні. Пропонують безкоштовне проживання та триразове харчування, офіційне оформлення.

Бармен-офіціант у готель на курорт Драгобрат

Готельно-ресторанний комплекс шукає бармена-офіціанта з досвідом роботи від 2 років. Пропонують роботу до середини вересня. Проживання та харчування коштом роботодавця, а зарплата на рівні 15 000 грн.

З початком послаблення карантину ринок праці пожвавився. Зросла активність як пошукачів, так і роботодавців. Українці раніше активно розміщували та оновлювали резюме. Зараз взялися за безпосередні пошуки та стали відгукуватися на вакансії. Роботодавці також почали приймати остаточні рішення по тих резюме, які придивилися під час карантину.

Зараз ви читаєте новину «Від бармена до перекладача: яку роботу пропонують влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути