неділя, 04 березня 2018 10:54

У яких мерів найбільші зарплати

У грудні минулого року міські голови отримали заробітну плату, яка в кілька разів перевищує зарплату середньостатистичного українця. Це стосується мерів міст-супутників атомних електростанцій

Автор: samooborona-netishyn.com.ua
  Олександр Супрунюк
Олександр Супрунюк

Міський голова м. Нетішин (Хмельницька область) Олександр Супрунюк отримав 63360 гривень. Загальна сума зарплат мера і його заступників в останньому місяці 2017 року склала близько 280 тисяч гривень, тоді як в минулому році це була сума близько 130 тисяч гривень.

З ім'ям Супрунюка пов'язують скандал із виділення ним земельної ділянки в центрі міста своїй дружині під магазин під час перебування в мерському кріслі.

Автор: antikor.zp.ua
  Павло Музика
Павло Музика

Мер м Енергодара (Запорізька область) Павло Музика отримав заробітну плату в грудні 2017 року 53537 гривень.

Йому раніше вручали повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 172, ч. 1 ст. 364 КК України (незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, поєднане зі зловживанням службовим становищем).

Автор: Vse.rv.ua
  Сергій Анощенко
Сергій Анощенко

Міський голова м Вараш (Рівненська область) Сергій Анощенко отримав грошову винагороду в розмірі 39821 гривень. Цікаво те, що в грудні депутати міськради проголосували за припинення його повноважень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, на скільки підвищать пенсії військовим

Автор: izvestia.nikolaev.ua
  Віктор Пароконний
Віктор Пароконний

Зарплату в 31908 гривень отримує мер м. Южноукраїнськ (Миколаївська область) Віктор Пароконний. Відносно нього є кілька ухвал судів про незаконність його рішень по відношенню до працівників комунальних підприємств.

Нагадаємо, у грудні 2017-го офіційна зарплата Генерального прокурора Юрія Луценка досягла 218,5 тисяч гривень. Такі дані були вказані в е-декларації глави ГПУ 31 грудня 2017 року. Також 9 грудня глава ГПУ задекларував отримання 165,7 тис. грн листопадової заробітної плати, 4 листопада – 172,3 тис. грн, 4 жовтня – 142 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У яких мерів найбільші зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути