середа, 11 грудня 2013 14:20

У Києві відбувся Національний форум бухгалтерів
13

6 грудня в Києві пройшов Національний форум бухгалтерів, перший масштабний захід в Україні для представників бухгалтерської професії, який присвячено не податкам чи бухгалтерському обліку, а особистості бухгалтера. Форум пройшов під гаслом "Ні слова про податки!". У рамках 11 майстер-класів були розглянуті різні методики сприяння саморозвитку і підвищення особистої ефективності. Організатором заходу виступила Міжнародна громадська організація "Рада Незалежних Бухгалтерів та Аудиторів".

Форум зібрав понад 250 учасників, серед яких: власники і перші особи українських та міжнародних компаній, фінансові директори, головні бухгалтери, податкові контролери і менеджери, а також представники державних органів.

Спеціальні гості Форуму: Микола Катеринчук, голова Європейської партії України, та Анатолій Кінах, екс-прем'єр-міністр України, які виступили на церемонії відкриття з вітальним словом.

"Думаю, що цей форум допоможе нагадати владі, що саме ділова активність підприємництва наповнює бюджет в країні. Від цього залежить і соціальна складова діяльності будь-якого уряду", - зазначив Микола Катеринчук. У своєму виступі Микола Дмитрович підкреслив важливість професій бухгалтера та аудитора для бізнесу, держави і суспільства в цілому, а також закликав звернути увагу на останні події в Україні і зробити свій внесок у напрямку позитивних змін в країні.

Анатолій Кінах привітав усіх учасників Форуму від імені Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, а також від імені об'єднання промисловців, підприємців і роботодавців України.

"Перед нами дуже важливі завдання. Україна повинна створювати сприятливі умови як для самореалізації українських громадян, так і умови для інвесторів і для бізнесу. Тому податкова система, бухгалтерський облік, аудиторська діяльність - це те, що якраз формує головну складову ділового і загального клімату в державі", - зазначив Анатолій Кирилович.

У першій секції форуму виступали: Михайло Колісник, управляючий партнер компанії FINART Smart Solutions, професор бізнесу в Київській Школі Економіки; Олена Макеєва, віце-президент МГО РНБА, керуючий партнер Аудиторської фірми "Аксьонова та партнери" GGI; Юлія Містюк, менеджер проектів у компанії Ward Howell; Андрій Клімов, президент МГО Українська Асоціація Сертифікованих Бухгалтерів та Аудиторів.

Юлія Містюк розповіла про те, якого бухгалтера шукають роботодавці, і яким вимогам він повинен відповідати, щоб знайти гідне місце роботи. Михайло Колісник провів інтерактивний майстер-клас на тему "Давайте руйнувати стереотипи" і допоміг учасникам інакше подивитися на свою професію. Андрій Клімов говорив про важливість постійного розвитку та професійного навчання. Завершила секцію Олена Макеєва з майстер-класом про те, як знайти роботу своєї мрії і виховати власні амбіції.

Після кава-брейку відбулась друга секція, на якій були розглянуті різні методики підвищення власної ефективності. Спікерами виступили: Ваче Давтян, президент і засновник компанії "Промкабель-Електрика" та Сергій Гайдайчук, президент спільноти бізнес лідерів CEO Club Ukraine. Ваче Давтян поділився своїм досвідом ведення бізнесу і розповів про те, як ефективно планувати свій графік, щоб встигати все вчасно і з задоволенням. У другій частині секції виступив Сергій Гайдайчук зі своїм майстер-класом "Зв'язки вирішують усе". Сергій поділився своєю методикою побудови ефективної комунікації і розповів про важливість правильного використання бази контактів, якою володіє будь-яка людина.

У третій секції виступали: Анна Новікова, керуючий партнер Агентства фінансів; Андрій Клименко, засновник проекту Upgrade, керуючий партнер компанії Аxiline; Ольга Любченко, генеральний директор консалтингової та тренінгової компанії "ЛідерГруп". Анна розповідала про те, які тактики існують у бізнесі і чим відрізняються чоловічі та жіночі підходи до ведення бізнесу. У заключній частині Форуму виступав Андрій Клименко зі своїм майстер-класом "Натхнення для досягнення цілей". Андрій розповів про те, як боротися з щоденною рутиною і як вибудувати ефективний план досягнення цілей. Після доповідей учасники активно задавали питання спікерам і дискутували про те, які труднощі виникають на шляху досягнення своїх цілей і як необхідно діяти в різних ситуаціях. Національний форум бухгалтерів став ефективним майданчиком для спілкування, обміну досвідом, пошуку ефективних рішень і побудови комунікації.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відбувся Національний форум бухгалтерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути