середа, 29 червня 2016 13:10

Топ-5 незвичайних вакансій червня

Топ-5 незвичайних вакансій червня
mport.ua

Серед незвичайних вакансій червня Gazeta.ua знайшла менеджера по роботі з іноземцями, дільничного офіцера в місто Чорнобиль та сомельє для продовольчих товарів. Найбільше вакансій в перший місяць літа було в ресторанно-готельній сфері.

1. Сомельє відділу продтоварів

Такого фахівця шукають в одному з супермаркетів Львова. Сомельє має знатися не лише на винах, але й на інших алкогольних напоях і тютюнових виробах. Фахівець має слідкувати, які з цих товарів найбільш цікаві покупцям, формувати асортимент та консультувати професійних покупців. Треба добре знати склад і виробництво різних алкогольних напоїв, уточнює роботодавець. Зарплату не вказують.

2. Менеджер індустрії гостинності

Такого спеціаліста шукає одна зі столичних компаній, які допомагають підприємцям відкрити кав'ярню. Менеджерів, що успішно працювали в кав'ярнях, готелях і ресторанах, запрошують стати тренерами для майбутніх засновників таких закладів. Від кандидатів чекають охайності, поваги до клієнтів і любові до кави. Рівень заробітних плат не розголошують.

3. Дільничний офіцер у Чорнобиль

У червні відкрилося багато вакансій дільничних офіцерів у різних містах на Київщині. Шукали поліціянта і в Чорнобиль. Кандидати повинні знати Конституцію України, бути українськими громадянами та мати вищу освіту. Платити обіцяють 6 тис. грн на місяць.

4. Ріелтор-студент

10 тис. грн обіцяють платити на місяць рієлторам, яких набирають із числа студентів. Відкривають такі вакансії як відомі агенції нерухомості, так і невеликі.

5. Менеджер по роботі з іноземцями

Такого менеджера шукають в одній із харківських компаній. Обіцяють платити від 4 тис. грн на місяць. Треба вільно володіти французькою та англійською. Доведеться багато спілкуватися з іноземними клієнтами та проходити тренінги з продажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 незвичайних вакансій березня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в детективній фірмі відкрита вакансія інспектора по борделям.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 незвичайних вакансій червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути