вівторок, 05 квітня 2016 12:05

Топ-5 незвичайних вакансій березня

Топ-5 незвичайних вакансій березня
bar-street.ru

У березні роботодавці активізували пошуки будівельників, менеджерів з продажу та фахівців ІТ-спеціальностей. Крім звичайних вакансій, роботодавці оголошували конкурс на незвичні посади. Gazeta.ua склала топ-5 найбільш незвичайних вакансій березня. Деякі з них і досі актуальні.

Менеджер з розвитку талантів

В одній з київських компаній шукають менеджера з розвитку талантів і кадрового потенціалу з досвідом роботи на такій же посади від 5 років. В обов'язки менеджера з розвитку талантів входитиме розробка "карт знань" та вимог до різних посад. Він визначатиме, якими знаннями мають володіти керівники відділів компанії, оцінюватиме, чи ефективно розвиваються співробітники, та складатиме для них навчальні курси і програми. Шукають психолога чи соціолога за освітою. Зарплата не вказується.

Професійний прасувальник

На Львівщині шукають досвідчених прасувальників. Компанія надає послуги з чистки, прання та ремонту одягу. Обіцяють зручний графік, але скільки платитимуть, не вказують. Кандидати мають уміти прасувати професійно.

Вуличний бармен

У львівський ресторан шукають людину з привабливою зовнішністю та приємним голосом без шкідливих звичок, аби за вуличною барною стійкою з 10 ранку до 11 вечора продавати каву та інші напої. Роботодавець попереджає, що працювати доведеться у будь-яку погоду.
В обов'язки вуличного бармена також входить спілкуватися з випадковими перехожими та запрошувати їх в ресторан. Роботодавець шукає людину з вищою або середньою профільною освітою та хорошими рекомендаціями з попередніх місць роботи. Платити обіцяють за день роботи з квітня по листопад 200 грн, а з листопада по квітень - 300 грн. До зарплатні нарахують також премію. Обіцяють забезпечити спецформою, безкоштовним таксі та годувати за рахунок роботодавця.

Фахівець з організації бізнес-мандрівок

У Дніпропетровську оголосили конкурс на фахівця, який буде влаштовувати ділові поїздки. На цій посаді потрібно буде організовувати бізнес-мандрівки співробітників і гостей великої компанії. Працівник буде оформлювати візи та шукати вигідні пропозиції по бронюванню квитків та готелів. Також має бути готовим допомогти в будь-якій проблемній ситуації під час мандрівки. Рівень зарплати не вказують.

Помічник собачого перукаря

В Одесі шукають помічника грумера, тобто фахівця зі стрижки собак. Помічник "собачого перукаря" має тримати тварину під час стрижки, вміти мити собак, чистити, обрізати кігті та проводити тваринам інші гігієнічні процедури. Чистота робочого місця "перукаря" теж ляже на плечі помічника. Платитимуть 3 тис. грн та відсотки від кількості клієнтів, які помічник грумера допоміг обслужити. Пошукач має любити тварин та вміти спілкуватися з клієнтами.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 незвичайних вакансій березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути