пʼятниця, 21 вересня 2012 11:15

Світовий банк затвердив $450 кредиту для України на латання доріг

Світовий банк затвердив $450 кредиту для України на латання доріг
Україна і Світовий банк парафували угоду про надання позики у розмірі $450 млн. Фото: chudovo.org

Рада виконавчих директорів Світового банку вчора, 20 вересня, затвердила позику в $450 млн для проекту покращення автошляхів та безпеки руху-2 в Україні.

Проект покращить стан і якість автомагістралі Київ-Харків між містами Лубни і Полтава, повідомляє прес-служба Світового банку.

"Проект дозволить скоротити витрати і час, необхідний для перевезення людей і товарів цієї ключової транспортної артерією країни", - заявив директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фан.

Нагадаємо, Україна і Світовий банк парафували угоду про надання позики у розмірі $450 млн 25-30 липня 2012 року в Вашингтоні.

Проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху-2 буде впроваджуватися "Укравтодором", Державним агентством автомобільних доріг України. Новий проект продовжує і доповнює нині чинний проект покращення автошляхів та безпеки руху-1. Він був затверджений в 2009 року із сумою позики в $400 млн.

Зараз ви читаєте новину «Світовий банк затвердив $450 кредиту для України на латання доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути