середа, 16 серпня 2017 13:21

Суд заарештував квартиру і будинок міністра

Суд заарештував квартиру і будинок міністра
Квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика заарештував Печерський районний суд Києва. Фото: 112.ua

Квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика заарештував Печерський районний суд Києва.

Це зробив за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського, передають "Українські новини".

Димінський подав у суд позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики. Сума заборгованості в рішенні суду не зазначена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насірову хочуть заборонити відвідувати робочий кабінет

Водночас із цим він подав заяву про забезпечення позову, в якій просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м у Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м та земельну ділянку 1 510 кв. м у Козині Київської області.

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру та житловий будинок. Термін дії рішення суду - до 26 липня 2020 року.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, 2014-го Насалик позичив $3,3 млн.

Ігор Насалик сказав, що Україна відмовилася від закупівлі вугілля в Росії, при цьому Південно-Африканська Республіка має обмежений ресурс і не може повністю покрити українські потреби.

Зараз ви читаєте новину «Суд заарештував квартиру і будинок міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути