пʼятниця, 11 серпня 2017 19:48

Насірову хочуть заборонити відвідувати робочий кабінет

Насірову хочуть заборонити відвідувати робочий кабінет
Роману Насірову хочуть заборонити відвідувати його робочий кабінет. Фото: rbc.ua

Відстороненому голові фіскальної служби Роману Насірову хочуть заборонити відвідувати його робочий кабінет.

Про це йдеться у відповідному зверненні українського представництва міжнародної антикорупційної мережі Transparency International Ukraine до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише "Українська правда".

"Враховуючи, що перебування підозрюваного на посаді сприяло вчиненню кримінального правопорушення, є підстави очікувати, що, продовжуючи користуватися службовим кабінетом та повноваженнями, підозрюваний має можливість знищити чи підробити докази та документи або вплинути на свідків та інших учасників кримінального провадження", - підкреслюють у TI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров забрав речі з податкової

З огляду на це організація звернулася із закликом до антикорупційної прокуратури звернутися до слідчого судді із клопотанням про заборону Насірову перебувати у службовому кабінеті, знайомитись зі службовими документами та давати будь-які розпорядження підлеглим.

Також Transparency International Ukraine закликала відсторонити голову ДФС від посади, але, як відомо, він вже відсторонений.

Днями ЗМІ повідомили, що Насіров вже тиждень як повернувся на роботу.

"Українській правді" з власних джерел стало відомо, що відсторонений голова ДФС нікуди не повертався, але приходив у кабінет у п'ятницю, 4 серпня, "щоб забрати особисті речі".

Суд наклав арешт на все майно відстороненого голови фіскальної служби Романа Насірова, включаючи наявну в держреєстрі нерухомість. Зі слів адвоката, Насіров уже не вивчає можливість одержання дозволу виїхати на лікування в США через суд.

Зараз ви читаєте новину «Насірову хочуть заборонити відвідувати робочий кабінет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути