вівторок, 24 липня 2012 14:35

Шуби продають в кредит під 30% річних
5

Фото: Фото: Володимир Мукан

Минулого тижня шуби зі знижкою та навиплат продавали у виставковому центрі "Київекспоплаза" на столичній вул. Салютній неподалік метро Нивки.

Під стендом "Шуби" на вішалках більше 30 шуб. Коштують вони від 4 до 25 тис. грн.

"Є з кролика та із норки, - каже Ірина Зелюкіна. Вона привезла верхній одяг із Сум. - Дизайн всього цього одягу розробили в Італії, а пошили у Китаї. Зараз багато речей шиють в Китаї, бо в Італії це дорожче і не завжди якісніше".

Із норки найдорожчі шуби - по 18 - 25 тис. грн. Коротку шубу із кролика можна купити за 3,5-6 тис. грн.

"Такі студенти зазвичай купують, бо на хутро з норки не вистачає грошей. Ось наша найдорожча шуба, - Зелюкіна показує довге хутро світлого кольору із блискучими гудзиками - за 25 тисяч гривень зі знижкою продаємо. У Києві такі самі коштують по 40 тисяч".

Через "Платинум банк" хутро продають під 30% річних. Для цього потрібен паспорт, ідентифікаційний код і довідка про доходи із роботи.

"Перший внесок має бути не менше 30% від вартості шуби. Кредит можна взяти на рік або на два. Здебільшого кредит беруть люди, у яких трохи не вистачає одяг. Ось на днях одна жінка собі купувала на день народження шубу за 23 тисяч. У неї не вистачало 7 тисяч, то взяла кредит. Більшість покупців купують хутро одразу", - розповіла продачиня.

Якщо купувати найдорожчу шубу за 25 тис. грн у кредит на 1 рік, то потрібно внести 7,5 тис. грн першого внеску, та щомісяця сплачувати 1706 грн. Річна переплата за шубу становитиме 2972 грн.

Зараз ви читаєте новину «Шуби продають в кредит під 30% річних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути