Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2014 16:30

Столар з оболонцями зупинили незаконне будівництво

Столар з оболонцями зупинили незаконне будівництво

Під час зустрічі з кандидатом в депутати до Київради від Оболоні Вадимом Столаром місцеві мешканці попросили допомоги у знесенні будівельного паркану в їх дворі.

Мова йде про незаконний будівельний майданчик вулиці Зої Гайдай 10в.

Під час зустрічі Вадим Столар заявив, що паркан навколо будівельного майданчику встановлено незаконно і на вимогу громадян він має бути знесений.

"Паркан навколо майданчику встановлено без відповідних дозволів місцевої влади і, що головне, - без дозволу місцевої громади", - зазначив Столар.

Він підкреслив, що ця огорожа є символом корумпованої порочної системи, що панувала в країні в цілому і в Києві зокрема.

"Оболонці шість років боролися за свій двір з продажними чиновниками. Проте їх часи минули. Настав час народу! Разом ми захистимо свій двір, свій район та своє місто!", - сказав він.

За годину після зустрічі з мешканцями на майданчику вже працювала техніка, що зносила зелену огорожу. А ще за декілька годин усе сміття було прибрано.

Крім того Вадим Столар пообіцяв, що на місці незаконної забудови буде два майданчики: дитячий і спортивний.

Нагадаємо, восени 2012 року Вадим Столар разом із групою оболонських активістів закрили скандальну забудову по вул. Прирічна 5, знесли аварійний кран та засипали котлован і на цьому місці встановили дитячий та спортивний майданчики і облаштували сквер.

Зараз ви читаєте новину «Столар з оболонцями зупинили незаконне будівництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути