неділя, 22 вересня 2013 16:13

Школяр заробляє 2 тисячі гривень у місяць, продаючи флешки-сувеніри
12

Фото: Фото надані Володимиром Слабецьким

Киянин Володимир Слабецький торгує флеш-накопичувачами. Оригінальні флешки-подарунки продає через соціальні мережі, поширює серед учнів у своїй школі. Ціни – від 50 до 220 грн.

"Смаки у людей різні. Комусь подавай флешку-пістолет, хтось віддає перевагу золотим злиткам і сердечкам зі стразиками. Раніше на флешки-сувеніри купували краще. Зараз попит на них трохи впав. Але перед святами можу заробити 2 тисячі гривень у місяць. Коли свят немає, заробляю по 1-1,5 тисяч. Їх часто купують на подарунки друзям. Користуються популярністю шкіряні, дерев'яні і металеві. Пластикові не такі надійні, бо під час падіння можуть тріснути. На День вчителя дерев'яну флешку-указку подаруємо класній керівничці".

За словами Слабецького, на Восьме березня розкупляли флешки з серцями, у формі квітів і фруктів. Перед 6 грудня і 23 лютого на подарунки беруть флешки-бомби, у формі автомобілів, пістолетів і гільз.

"Флешками на Петрівці торгує мій брат Вадим. Я маю каталоги. Замовлення доставляю від кількох годин до одного дня. Іноді вторговую більше за брата. Коли замовляють з іншого міста, доставляю через пошту. Зараз модно купувати флешку-годинник або браслет. Таку не згубиш. До того ж вона завжди під рукою. Дівчата люблять ювелірні флешки. З дорогоцінних металів у мене продукції нема. Популярні підробки під срібло і біле золото, інкрустовані стразами і декоративними камінчиками".

Каже, покупці часто замовляють флешки на 4 і 8 гігабайт. Багатьом покупцям до вподоби флеш-накопичувачі у формі їжі.

"Часто купують флешки-бутерброди, хот-доги і надкушені сандвічі, - говорить Слабецький. - Хлопці беруть у формі пляшок з-під пива і кока-коли, дівчата – у формі цукерок, плиток шоколаду і морозива. Міг би заробляти більше, але конкуренція велика. Зараз таку продукцію можна купити у кожному інтернет-магазині техніки. Покупці туди звертаються, бо там дають гарантію і чек виписують. Мені довіряють на слово. Найкращу рекламу мені роблять знайомі. Флешки купують однокласники і їхні батьки, старші сестри і брати, вчителі і репетитори".

Зараз ви читаєте новину «Школяр заробляє 2 тисячі гривень у місяць, продаючи флешки-сувеніри ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути