середа, 22 лютого 2012 16:53

Скільки коштують найпопулярніші дієти

 

29-річна киянка Олена скільки себе пам'ятає сидить на різноманітних дієтах. Жінка переконана, що худнути можна і дорого, і дешево – головне результат. На прохання кореспондента Gazeta.ua Олена підрахувала вартість найпопулярніших дієт.

„Активно боротися із зайвими кілограмами я почала відразу після народження двох донечок. Після пологів важила 95 кг, зараз – 77. І все завдяки простим дієтам, адже до тренажерної зали ходити можливості не було, -- розповідає жінка. – Крім того, я намагалася обирати недорогі дієти з гарним ефектом схуднення".

Найдешевша дієта – яблучна

„Спочатку я худла на яблучній дієті. На тиждень потрібно було купити 10 кг яблук, сорт значення не мав. Тиждень „на яблуках" обходиться приблизно в 100 гривень. Під час дієти можна пити зелений чай і з'їдати по 2-3 сухарики чорного хліба".

Найскладніше худнути „на гречці"

„Найважче витримати гречану дієту, але результат того вартий. За тиждень я схудла на 5 кг й витратила при цьому усього 15 гривень на гречану крупу й 80 гривень на кефір, адже щодня потрібно було випивати по 1 л знежиреного кефіру. Плюс 15 гривень на яблука. Загалом 110 гривень".

115 гривень на тиждень коштує кефірна дієта

Одна з найпопулярніших дієт – кефірна. З її допомогою Ларисі Доліній вдалося за два тижні схуднути на 17 кг. Меню на тиждень виглядає так: 9 літрів кефіру, по 2 л мінеральної води на день й по 400 г курятини, картоплі та знежиреного творога у різні дні.

 

„Кефір – виключно корисний напій, адже забезпечує ефект стійкого схуднення. За тиждень можна не тільки схуднути, але й очистити організм від шлаків. Є кілька різновидів кефірної дієти, але я для себе обрала найефективнішу, хоча і не найлегшу. Скромний набір продуктів на тиждень обійдеться приблизно в 115 гривень," – підраховує Олена на калькуляторі.

Дієта від Лайми Вайкуле – найлояльніша

На четвертому місці за вартістю – дієта Лайми Вайкуле. За словами Олени, три дні потрібно їсти варений коричневий рис, наступні три – тільки курятину, останні три дні дієти – одні лиш яблука. До того ж, щодня потрібно випивати по дві літри мінеральної негазованої води. Загальна вартість такої дієти 120-130 гривень.

За найсмачнішу дієту потрібно віддати 140 гривень

Апельсинова дієта поза сумнівами – найсмачніша. Кожного дня потрібно з'їдати по кілограму апельсинів, 2 варених яйця та випивати 2 літри води. „Якщо врахувати, що апельсини зараз в супермаркетах продаються по 12-17 гривень, а яйця по 80 копійок за штуку, то за тиждень доведеться витратити близько 140 гривень. При цьому результат не забариться – мінус, як мінімум, 3 кг", -- розповідає Олена.

 

Найдорожча дієта – Кремлівська

Зараз Олена худне з допомогою Кремлівської дієти. „Для мене така дієта дуже дорога, але дивлячись на свою подругу, яка „сидить" на цій дієті, активно худне й ніколи не почувається голодною – вирішила спробувати й сама. Правда, вартість кремлівської дієти на тиждень складає не менше 320-350 гривень," – зітхає Олена.

„Якщо порівнювати ефективність цих дієт, то на перше місце я б поставила гречану (-5 кг за тиждень), на друге – яблучну, апельсинову та кефірну (-2-3 кг за тиждень), на третє – дієту від Лайми Вайкуле та Кремлівську (-3-4 кг за тиждень)", -- порівнює пані Олена. І додає: „Виходить, ефективна дієта не така вже й дорога. Головне, сила волі й прагнення бути красивою".

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштують найпопулярніші дієти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути