Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 10:41

Син Януковича заплатив 50 тисяч за рекламу своєї благодійності - ЗМІ

Син Януковича заплатив 50 тисяч за рекламу своєї благодійності - ЗМІ

Син президента Віктора Януковича Олександр розмістив у журналі "Бізнес" рекламний матеріал у вигляді інтерв'ю вартістю 50 тисяч гривень.

Інтерв'ю займає дві полоси, тобто повний розворот журналу, і має помітку рекламного матеріалу. Втім, на початку матеріалу зазначається: "В ексклюзивному інтерв'ю журналу президент корпорації "Менеджмент ассетс компани" Олександр Янукович розповів про свої проекти і про те, з чого все починалося".

Зокрема, Олександр Янукович зазначив, що заробив перші гроші "ще будучи студентом медичного інституту".

"Я закінчив медичний інститут. Але лікарем працював недовго. Бізнесмен у мені переміг. Але примітивні схеми підприємництва не приваблювали. Хотілось більшого. Однак для більшого мені не вистачало базових знань економіки", - сказав він.

За словами сина президента, щоб заповнити цей пробіл він вибрав спеціальність "Економіка підприємства" і поступив у Донецький національний університет на заочну форму навчання.

"Перші серйозні гроші я заробив, коли інвестував у будівництво жилого комплексу на вулиці Рози Люксембург у Донецьку", - зазначив Янукович.

Відповідаючи на питання, чому він обрав саме будівельний бізнес, син президента сказав: "У будівництві, крім фінансового результату, можна побачити продукт творчості".

Крім того, Янукович зазначив, що успішний бізнес дозволяє його корпорації "МАКО" займатися благодійністю.

"Я ніколи не прагнув афішувати свою благодійну діяльність, але ми вже давно і по мірі можливостей допомагаємо тим, хто цього потребує", - сказав він.

Також Янукович зазначив, що не збирається у політику. "Якщо вірити всім домислам, які розміщені в Інтернеті, то я володію практично всім, що є в Україні; курирую всі ключові посади і живу в усіх елітних маєтках країни одночасно. Нісенітницю про мене публікують регулярно", - додав син президента.

Янукович визнав, що, крім компанії "МАКО", йому належить Всеукраїнський банк розвитку.

Крім того, він зазначив, що його компанія завершує проект у Балаклаві. "Ми відновлюємо унікальні будівлі початку минулого сторіччя...Будівлі стануть частиною готельного комплексу, виконаного у єдиному стилі", - сказав син президента.

Українська правда зв'язалася з рекламним відділом видання "Бізнес" і дізналася, що розміщення такого обсягу рекламного матеріалу компанії, яка займається будівництвом, у розділі "Компанії і ринки" коштує 50 тисяч 350 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича заплатив 50 тисяч за рекламу своєї благодійності - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути