вівторок, 16 січня 2018 14:20

Щастя одного співробітника - важливий фрагмент загальної успішності - Косюк

Щастя одного співробітника - важливий фрагмент загальної успішності - Косюк
Щастя одного співробітника - важливий фрагмент загальної успішності - Юрій Косюк.

В своєму блозі у виданні "Новое время" відомий підприємець відкрив секрети свого успіху.

Юрій Косюк каже, що бізнес-успіх - це пазл, який складається з кількох елементів. Це щоденний вибір і вміння бути відповідальним за нього. Але головним елементом є щасливі люди, які працюють разом з ним.

"Від щастя кожного окремого робітника залежить те, чи буде бізнес успішним і процвітаючим, чи зможе розвиватися і завойовувати нові ринки" - впевнений Косюк.

Косюк переконаний, що працівник, який відчуває до себе добре ставлення, а також матеріальне задоволення від виконаної роботи, любитиме і цінуватиме те, що він робить.

"Він всіляко намагатиметься самовдосконалюватися і вчитися, а значить, якість його роботи також буде зростати разом з його особистісним розвитком" - зауважив голова правління МХП.

На думку Косюка, працівник не буде шукати щастя і стабільності десь в іншому місці, оскільки буде відчувати, що у нього є майбутнє. А в нашій країні, впевнений Косюк, з цим почуттям однозначно є проблеми. Він переконаний в тому, що якби хоча б половина керівників жила за цими правилами, то успішний бізнес в Україні не здавався б такою утопією.

"Моя формула успіху полягає в тому, що мене оточують щасливі люди. Люди, які люблять свою роботу, люблять одне одного, і за яких я відповідальний" - підсумував Юрій Косюк в своєму блозі.

Нагадаємо, що Юрій Косюк є крупним українським підприємцем, головою правління ПАТ "Миронівський хлібопродукт".

Зараз ви читаєте новину «Щастя одного співробітника - важливий фрагмент загальної успішності - Косюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути